Magic Eye постери на „Играч първи, приготви се” на Стивън Спилбърг

от на 2018-03-11
 

Днес на SXSW е премиерата на „Играч първи, приготви се“ (в очакваме сме на първите отзиви) и по този повод RealD и Warner Bros. организираха специално VR парти, вдъхновено от филма, на което хората са могли да се потопят в уникалния виртуален свят Оазис.

По този повод, RealD са си партнирали с Magic Eye в създаването на специална лимитирана серия 3D постери, в които са скрити три ключа – Copper, Jade и Crystal, които са същите ключове, които търсят главните герои в историята, Уейд Уотс и неговите приятели. Вижте ги, но преди това, ето инструкциите как да откриете скритите ключове:

Доближете до лицето си устройството, на което гледате плакатите, докато „Magic Eye“ образът не стане размазан (съвет: започнете с почти долепен до монитора нос). Загледайте се отвъд образа, в далечината, сякаш наблюдавате залез. Много бавно се отдръпнете от образа и в един момент ще започнете да виждате дълбочина в него. В този момент спрете движението, опитайте се да не мигате и скритият образ ще се появи. Колкото по-дълго гледате, толкова по-ясна става илюзията.

И още един съвет от нас, ако снощи сте препили, не се напъвайте, защото боли глава, а да си кажем честно, не сме сигурни, че крайният резултат си заслужава (макар че идеята е готина).

ready003 ready_player-poster-magic-eye-i1-20180311 ready_player_poster-magic-eye-1-20180311

В добавка ви предлагаме и един нов, международен плакат на филма, който може да видите веднага след официалния синопсис.

През 2044 година реалността представлява грозна картинка и всички хора прекарват времето си във виртуален свят на име OASIS, като по този начин избягват енергийната криза и главоломното нарастване на населението. Създателят и собственик на софтуера, който поддържа гигантската игрова платформа, умира. Оказва се, че той е завещал несметните си богатства на онзи, който успее да открие всички следи, оставени в системата, да събере определен брой ключове и да разкрие посланието, скрито зад три „врати”.

Парите са много и това променя света: хората изоставят всичко в търсене на следите, но за да ги открият, трябва да се превърнат в експерти на тема „поп-културата на 80-те”. Защото всичко от 80-те – от телевизия до музика и кино, е било в основата на израстването на създателя на OASIS. Смъртта му неволно трансформира жадните за наследство в спецове по история.

Тийнейджърът Уейд Уотс се натъква на първата следа, но скоро бива обкръжен от играчи, които са готови да го убият, за да се доберат до наградата. За да оцелее, Уейд трябва да спечели и да се изправи срещу реалния свят, от който винаги е искал да избяга.

ready_player_one_ver11_xlg-poster-20180311

Режисьор на „Играч първи, приготви се“ („Ready Player One“) е Стивън Спилбърг, а сценаристи са Зак Пен и Ерик Ийсън по романа на Ърнест Клайн. В главните роли ще видим Тай Шеридан, Оливия Кук, Хана Джон-Камен, Бен Менделсон, Марк Райлънс, Саймън Пег и Т. Дж. Милър.

Премиерата е 30 март 2018.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте