Марго Роби очевидно е не само изключително красива жена, но и талантлива актриса, която напълно заслужено получи номинация за „Оскар“ за главна женска роля на тазгодишните награди за изпълнението си в неочаквания хит „Аз, Тоня“. Сега осъзнаваме, че освен всичко това, актрисата, която първо привлече вниманието ни във „Вълкът от Уолстрийт“, може да се окаже и доста интелигентен продуцент – в крайна сметка „Аз, Тоня“ беше първият филм на продуцентската ѝ компания LuckyChap Entertainment, което си е сериозен успех (донесе и „Оскар“ за най-добра поддържаща роля на Алисън Джани, отново напълно заслужено).

Вторият филм на LuckyChap Entertainment пък е стилният noir трилър „Terminal“, за който вече сме споменавали покрай първата снимка на Роби, която ни даде някаква представа как ще изглежда в ролята на фаталната Ани, въвлечена в опасната задача на двама наемни убийци (Декстър Флечър и Макс Айрънс). Сега получаваме и кратичък тийзър, който разкрива малко повече за атмосферата на филма, но за съжаление, е само 40-тина секунди. Вижте рекламата, а след нея е официалният синопсис на „Terminal“, който обаче е прекалено noir, за да даде някакви подробности за сюжета.

https://www.youtube.com/watch?v=HnmCOwVZXjg

Харесва ни гласа зад кадър, нищо че малко напомня на Харли Куин, която може и да беше най-хубавото нещо в „Отряд самоубийци“, но все пак далеч не е положителна асоциация. Ние обаче си падаме по стилни, красиво изглеждащи и леко откачени noir трилъри, така че с удоволствие ще гледаме „Terminal“, когато ни попадне, а междувременно ще продължаваме да следим рекламната му кампания с интерес. Ето го и обещания синопсис.

В тъмното сърце на огромен, анонимен град, „Terminal“ проследява оплетената история на двама наемни убийци с ужасяваща задача, учител, който страда от смъртоносна болест, загадъчен чистач и любопитна сервитьорка с опасен двоен живот. Съдбите им се преплитат с убийствени последици, след намесата на мистериозен престъпник, твърдо решен да получи своето отмъщение.

Режисьор и сценарист на „Terminal” е Вон Стайн, а в ролите ще видим Марго Роби, Декстър Флечър, Макс Айрънс, Саймън Пег, Майк Майърс, Матю Луис, Дейвид Барон, Моли Хасъл, Ариане Фрейзър и други.

Премиерата е 11 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Още една чудесна новина. Марго=Шарън Стоун на своето поколение 🙂

  2. Дано не залезе като нея, ще бъде много несправедливо. Още ме е яд за Камерън Диаз, много яка мацка с добър потенциал и кофти решения за някои филми.

    1. Така е, Камерън така и не успя да разгърне потенциала си сякаш… А от Шарън, която наистина залезе, поне ни остава Казино (за мен топ ролята й), Първичен инстинкт и още много други готини филми