За нас едва ли има по-подходящ момент за премиерата на описвания като „комедия за майчинството през 2018“ „Tully“, тъй като, извинените ни за клишето, сме в очакване екипът ни да се разшири с още един малък член (явно остаряваме, защото напоследък доста често взе да се случва) и просто няма как темата да не ни вълнува.

Но дори и ситуацията да не беше такава, пак щяхме да очакваме „Tully“ с нетърпение, тъй като творческият екип е отличен – филмът събира отново триото от „Young AdultДжейсън Райтман като режисьор, Диабло Коди като сценарист и Чарлийз Терън като изпълнителка на главната роля, а рекламите, които сме виждали до момента, са прекрасни, включително и най-новият пълен трейлър, който може да видите по-долу.

Tully“ разказва историята на Марло (Терън) – майка на три деца, едното от които новородено бебе, която получава като подарък от брат си (Марк Дуплас) детегледачка на име Тъли (Макензи Дейвис). Първоначално Марло е скептична към привидно екстравагантната и разточителна идея, но постепенно я приема и между нея и Тъли възниква специална връзка.

Миналия път споменахме, че силно се надяваме многократно доказалото се като успешно партньорство между Джейсън Райтман и Диабло Коди („Джуно“ е просто чудесен, както и „Young Adult“, където се включва Чарлийз Терън) да се окаже благотворно за  Райтман и той да се е върнал във форма, защото последните му два филма не бяха сред най-успешните. И изглежда, че надеждите ни ще се оправдаят, защото отзивите за „Tully“, след премиерата му в Сънданс, са повече от отлични. Нямаме търпение и ние да го гледаме.

В допълнение вижте новия постер на филма.

плакат

Режисьор на „Tully“ е Джейсън Райтман („Джуно”, „Високо в небето”, „Young Adult“), по сценарий на Диабло Коди („Джуно“). В ролите са Чарлийз Терън, Макензи Дейвис, Марк Дуплас, Рон Ливингстън, Емили Хейн и др.

Премиерата е 20 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *