Понякога има и такива новини – виждаме всеобщ (и личен) любимец и си казваме „Аха, ето нещо ново…”, а после става ясно, че още нищо не е сигурно. В случая иде реч за Хю Джакман, който не си почива – докато го чакаме да се появи в „The Front-Runner” (за сенатор Гари Харт и неговата кандидат-президентска кампания), след като ни очарова в „The Greatest Showman” (а саундтракът на филма вече е със статус платинен!), се появява новина, че актьорът вече е в преговори за следваща роля. Според Variety се готви проект на име „Bad Education” (но не е римейк на познатата творба на Алмодовар от 2004 година) и Джакман е в преговори да участва в него.

Сценарият е дело на Майк Маковски (автор на „I Think We’re Alone Now”) и макар все още да не са ясни подробности, вероятно сюжетът ще се завърти около гимназиален учител, а в основата на историята ще са преживявания на Маковски от училищните години. Режисьор ще бъде Кори Финли, който получи похвали покрай „Thoroughbreds”. Продуценти на „Bad Education” ще бъдат Фред Бергер и Брайън Кавана-Джоунс от „Automatik”, както и Еди Вайсман, Джулия Лебдев и Орен Мувърман от „Sight Unseen”.

Разберем ли нещо повече за готвената училищна история и най-вече – в ролята на кой от учителите ще влезе Хю Джакман, ще се постараем да ви информираме.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Ти си тук, Svetly! Толкова ми липсваше. Ти се завърна!