Трейлър и плакат на обещаващата фантастика „Prospect“ с Педро Паскал

от на 2018-03-14
 

След представената от Стивън Содърбърг обещаваща ретро-фантастика „Perfect“, течащият в момента фестивал SXSW (South by Southwest) ни предлага още един ужасно любопитен, независим фантастичен проект – „Prospect“ на Зийк Ърл и Крис Калдуел, които адаптират собствения си амбициозен „coming-of-age“ късометражен филм, с който привлякоха вниманието на критиката и публиката на SXSW през 2014 г.

Prospect“ е „космически уестърн“, разказващ за младо момиче (Софи Тачър) и нейния баща (Джей Дуплас), които пътуват до отдалечена луна с надеждата да забогатеят. Те са подписали договор да съберат скъпи ресурси от голямо находище, скрито дълбоко токсичната гора на луната. Но има и други (Педро Паскал), които обикалят пустошта и работата им бързо се превръща в борба за оцеляване. Принудена да се бори не само с другите безскрупулни обитатели на гората, но и с размътените от алчността решения на собствения ѝ баща, момичето открива, че трябва да намери свой собствен път за бягство.

Вижте първия трейлър, който дебютира веднага след премиерата на филма на SXSW.

Изглежда ни чудесно. И тук, както и при споменатия по-горе „Perfect“, има ясно изразен ретро-стил, който обхваща и самата история, която сякаш е взета директно от златната ера на Джон Кембъл и „Astounding Science Fiction“. Със сигурност имаме голямо желание да видим филма, още повече, че отзивите от SXSW са изключително положителни и дори попаднахме на мнение, че „Prospect“ е най-добрата независима фантастика от „Луна“ насам. Найс!

В добавка ви предлагаме чудесния, оригинален късометражен филм на Зийк Ърл и Крис Калдуел, който, освен всичко останало, ще ви даде допълнителна представа какво може да очаквате от пълнометражната версия. След него ще откриете и един постер.

плакат

Режисьори и сценаристи на „Prospect“ са Зийк Ърл и Крис Калдуел, а в ролите са Софи Тачър, Джей Дуплас, Педро Паскал, Андре Ройо, Шийла Ванд, Ануан Глоувър и др.

Премиерната дата все още не е известна.

коментари
 
Отговорете »

 
 • alexandroid
  2018-03-14 at 18:36

  За Annihilation защо мълчите така шумно? Или ревюто е на stand-by?

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-03-14 at 19:19

  Не мисля, че някой се е засилил да пише ревю на „Annihilation“…

  Отговор

  • alexandroid
   2018-03-14 at 20:04

   Виждам, че дори една ситна и затлачена цедка като cinemascrotum го е възлюбил, а пък във форумите фенските хипотези около сюжета избуяват като плевели… Your call.


  • UZUMAKI
   2018-03-15 at 02:26

   He e до call, a до желание и ресурс… и кур за имбецила Скротума.


Коментирайте