Нови снимки от втори сезон на „Западен свят”

от на 2018-03-02
 

westworld-season-2-cast-20180302

Знаем, че подобни изказвания вече се превръщат в досадно клише, но наистина очакваме завръщането на „Западен свят” („Westworld“) повече, отколкото огромен процент кинофилми, а след забавянето на премиерата на втори сезон, за да може редица неща по продукцията да бъдат доизкусурени (най-важното от които беше сценариите на всички епизоди да са готови, преди началото на снимките), нетърпението ни вече е нетърпимо, изострено от неща като краткия тийзър, Super Bowl спота и обещанията за кървави мелета само влошават нещата.

А сега е ред да сипем и още малко сол в раната на „нетърпеливото очакване“ с поредица доста любопитни снимки, част от посветения на „Западен свят” нов брой на  Entertainment Weekly. Кадрите общо взето разкриват повече неща от трейлърите и са леко спойлърски (по отношение на съдбата на някои герои от първия сезон). По тази причина няма да ги коментираме – ако искате вие може да си ги анализирате и да ги обсъдите – като единственото, на което ще обърнем специално внимание, е новата „бяла гад“, която зърнахме за секунди в Super Bowl рекламата и която е именувана The Drone Host.

западен свят снимка сезон 2

Ето какво споделя за The Drone Host един от създателите на сериала Джонатан Нолан:

The drone host е свързан със секретен проект на корпорацията, който е скрит точно пред очите ни в парка. Както става ясно в пилотния епизод, паркът представлява едно за гостите и друго за акционерите и мениджмънта – нещо напълно различно. Използвахме аналогия с Google – за клиентите е търсачка и имейл, но за компанията е за реклама. Тук има адженда, по която Delos работят от доста време. Докато Бърнард си проправя път през останките от краха от в края на първи сезон, той открива неща за парка, за които дори той не знае и попада на същества като the drone hosts.

Оукееей, добавяме това към десетките интересни неща, за които искаме да научим повече. Хайде да идва 22 април, че не се търпи. Ето и останалите снимки:

westworld-season-2-ed-harris Westworld-Season-2-Tessa-Thompson

В главните роли се завръщат Еван Рейчъл Ууд, Джефри Райт, Джеймс Марсдън, Танди Нютън, Люк Хемсуърт, Теса Томпсън, Ед Харис, Джими Симпсън и Талула Райли, а част от новите попълнения са Катя Хърбърс, Нийл Джаксън, Густаф Скарсгард, Фарес Фарес, Хироюки Санада и др.

Премиерата на втори сезон на „Западен свят” („Westworld“) е 22 април.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте