Do ya feel kinky?

Продължаваме да оскверняваме февруарския месец с похотливия ни подкаст – юбилейният 70-ти епизод на Inglourious Kunts си плачеше за нещо по-скандално и решихме да угодим на капризите му. В следващите почти 50 минути ще видите нашите предложения за десетте най-провокативни, запомнящи се и художествено издържани сцени на секс без консенсус в киното. Може би по-консервативните от вас ще бъдат възмутени, а по-либералните – по-възбудени, но истината е, че в която и крайност на моралния спектър да се намирате, все си мислим, че сред нещата, които обсъждаме, ще откриете интересни гледни точки и заглавия.

Водещ пак е Мартин „Циничния Елф“ Ангелов, който се опитва да проникне навътре в ректумите на своите гости – Благой Иванов и Димитър Дринов, докато тримата вкупом не стигнат със стон до следните „изнасилени“ фаворити: „Jungfrukällan“, „Deliverance“, „A Clockwork Orange“, „American History X“, „Last Tango in Paris“, „Irréversible“, „Srpski film“, „Pulp Fiction“, „The Girl with the Dragon Tattoo“ и „Straw Dogs“. Отново подхождаме по-интерактивно към задължителните honorable mentions, затова в обичайните епизодични появи се завръщат и кънтовете от миналия път Даниел Петканов, Христиана Хинова и Александър Бакалов, които прибавят към поругания списък „Hollow Man“, „Elle“ и „The Evil Dead“.

Грабвайте спрея и ако ще минавате през подлез, по-добре го вземете на бегом:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 Comments

  1. Пекинпа е огромен, а като казахте „екзорсизъм“ – се сетих и Фридкин колко е огромен. А после се сетих и за Killer Joe и сцената с пилешкото, която е в своя собствена категория 😀

  2. Сетихте ли се за Trouble Every Day (2001) ? Или не го броите, защото жената изнасилва ? 😀
    Аз лично по-шокиран от секс сцена в киното не съм бил

    The Piano Teacher също имаше изнасилване, като по-скоро учителката си го търсеше

    А за Deliverance – евала, никога нямаше да се сетя

  3. B „Четвъртък“ също имаше женски изнасилвач, даже „жертвата“ беше Томас Джейн 🙂

    1. По-скоро кур… но във формата на сърце 😀

  4. Народе, голям пропуск – защо забравяте за бруталния „I spit on your grave“ (1978)?

  5. Споменаваме за кратко третокласния траш „I Spit on Your Grave“ на 04:33 мин. от епизода. Толкова му стига.