Bтори трейлър на „Джурасик свят: Рухналото кралство“ с Крис Прат

от на 2018-02-05
 
Исла Нублар – рай или ад?

Исла Нублар – рай или ад?

Националната футболна лига на САЩ е спортно събитие, за което пет пари не даваме, докато не дойде време за неговия грандиозен и маркетингово надрусан до козирката финал – т. нар. Super Bowl. Причината, естествено, не е в самия спорт, а в купищата креативни реклами, които струват майка си и баща си, и които обикновено включват агресивен филмов пиар. Първият трейлър на мащабното продължение „Джурасик свят: Рухналото кралство“ се появи през декември, а сега, в рамките на упоменатия ивент, имаме възможност да видим втори, който е по-кратък, но е не по-малко обещаващ:

Изобщо не ни пука дали за по-претенциозните зрители горните кадри са прекомерен комерсиален кич; ние се опипахме от сърце и очакванията ни добиха размерите на юрски завропод. Харесва ни, че на моменти има явен хорър елемент в наратива, както беше обещано, а и ни допада загатването на користните корпоративни машинации на „InGen“ (кой знае какви други изненади ни готви фантастичният дино-екшън – носят се например слухове, че петият „Джурасик парк“ ще върне за епизодични роли Сам Нийл и Лора Дърн, но информацията на този етап остава непотвърдена). Haй-вече ни радва фактът, че въображението на Майкъл Крайтън продължава активно да вирее в развлекателната индустрия – било то и без негова пряка намеса.

Добавяме и зарибяваща официална снимка от филма, на която виждаме свирепия карнотавър – една от новите мезозойски звезди на франчайза:

tumblr_p1sub4WT0A1uscp2wo10_1280

Джурасик свят: Рухналото кралство“ („Jurassic World: Fallen Kingdom“) e peжисиран от Хуан Антонио Байона („El Orfanato“) по сценарий на Колин Тревъроу и Дерек Конъли, а в ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Б. Д. Уонг, Тед Ливайн, Джеймс Кромуел, Джеф Голдблум, Тоби Джоунс, Кевин Лейн, Джералдин Чаплин, Рейф Спол, Джъстис Смит, Даниел Пинеда и др.

Българската премиера е насрочена за 8 юни.

коментари
 
Отговорете »

 
 • fishek
  2018-02-05 at 11:03

  Видяхме Голдблум, защо не и другите стари познати.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-02-05 at 13:19

  Тоби Джоунс изглежда по-крийпи от динозаврите 😀

  Отговор

  • TTT
   2018-02-05 at 13:33

   Ако Тоби Джоунс не успее да внесе creepiness в даден филм (или телевизионен проект), няма кой друг 😀


  • UZUMAKI
   2018-02-05 at 13:50

   Maй само “Мъглата” е изключение от правилото :)


Коментирайте