Сценарият на криминалния трилър „The Outsider“, дело на Андрю Болдуин, влезе в Черния списък за 2011 г. и оттогава доста хора се опитваха да го реализират – сред имената на актьорите, проявяващи интерес към проекта, бяха тези на Том Харди и Майкъл Фасбендър, а сред спряганите режисьори това на Такаши Мике. Но в крайна сметка, така и нищо не се получи, до момента, в който Netflix не взеха нещата в свои ръце. Като знаете, те не си поплюват и за нула време филмът вече е факт, начело с датския режисьор Мартин Зандвлиет („Land of Mine“) и с Джаред Лето в главната роля.

Действието на „The Outsider“ се развива в Япония след Втората световна война и разказва за американски военнопленник (Лето), който излиза от затвора с помощта на своя съкилийник, член на Якудза. Свободен, бившият войник трябва да спечели тяхното уважение и да изплати дълга си, докато търси път към оцеляването си в опасния престъпен свят. Вижте първия трейлър.

Така! Това, което ни притеснява най-много, е Джаред Лето. Знаем, че доста хора ще подскочат, но това е самата истина. Първо, струва ни се, че той отново е влязъл в пред-Оскаровото си състояние, в което всячески се опитваше да мине за мега-сериозен артист, а резултатът в повечето случаи не отговаряше на претенцията (с което не казваме, че няма наистина добри роли, така че дишайте спокойно), и второ, изглежда ни като мискаст. Даже и за секунда не му вярваме, че е героят, който трябва да бъде. А освен това няма как да не си мислим, че Мике би се справил далеч по-добре с тази история.

Недоволството си по наш адрес може да изложите в коментарите по-долу, но не пропускайте преди това да видите и два постера на филма.

плакат the-outsider-poster-1-20180223

Режисьор на „The Outsider“ е Мартин Зандвлиет („Land of Mine“), по сценарий на Андрю Болдуин. В ролите са Джаред Лето, Таданобу Асано, Кипей Шийна, Шиоли Кутсуна, Емил Хърш, Реймънд Никълсън, Рори Кокрейн, Нао Омори, Мин Танака и др.

Премиерата е 9 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. баси, доста тъпо стои лето верно, но бих пробвал пилотния.