Днес от 21:00 ч. по HBO е премиерата на най-новия сериал на носителя на „Оскар“ и „Еми“ Алън Бол („Американски прелести“, „Два метра под земята ООД“) „Тук и сега“ („Here and Now“) – „провокираща ума черна комедия, оплитаща междукултурни особености и расово поляризираната съвременна американска култура, изследвайки какво е да бъдеш „друг“ днес“.

Тук и сега“ е с участието на Тим Робинс и Холи Хънтър, които влизат в ролите на Грег и Одри от Портланд, Орегон, които са пример за прогресивно, многорасово семейство. Грег е уважаван професор по философия и писател, а съпругата му Одри – бивш терапевт и настоящ консултант по разрешаване на семейни конфликти в средните училища. Грег и Одри имат три осиновени деца – Ашли, Дюк и Рамон и биологична дъщеря Кристен. Докато Одри подготвя отбелязването на 60-тата годишнина на Грег, в подреденото им ежедневие започват да се появяват пукнатини, заплашващи да разтърсят живота им. Грег и Одри търсят помощ за сина си Рамон от д-р Фарид Шокрани, психиатър от мюсюлмански произход, който обаче има собствени демони, с които да се бори.

Вижте един трейлър и телевизионен спот.

https://www.youtube.com/watch?v=KPnCpofuviU

https://www.youtube.com/watch?v=CeOg3fQ3jYI

Сценарист и режисьор на „Тук и сега“ („Here and Now“) е Алън Бол, а освен Тим Робинс и Холи Хънтър, в актьорския състав на сериала се включват още Джерика Хинтън, Даниел Зовато, Реймънд Лий, Соси Бейкън, Джо Уилямсън, Питър Макдиси и др.

Премиерата на „Тук и сега“ е днес от 21:00 по HBO, а останалите епизоди може да гледате всеки понеделник в същия час.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Педали, негри, жълтури, мюсолмани, джендъри ………………. звучи като поредната мултикулки – евроатлантическа пропаганда. Цицка Цачева НПО-ата и останалата ордата от политкоректната пасмина ще са щастливи да го набутат на нормалните хора.