Empire представиха първи снимки от предстоящия фантастичен трилър „The Titan“ с участието на Сам Уортингтън, Тайлър Шилинг, Том Уилкинсън, Агнес Дийн и Натали Еманюел. Филмът, който е дело на сценаристите Араш Амел и Макс Хъруиц и дебютиращия в голямото кино режисьор Ленарт Ръф, ни отвежда в близко бъдеще на Земята, когато човечеството отчаяно търси нов дом.

По-конкретно, във фокуса на историята е Рик Янсен (Уортингтън) – пилот от военновъздушните сили, чието решение да вземе участие във военен експеримент с потенциална полза за човешката раса може да има неочаквани последици. Планът е да го трансформират в суперчовек, който може да оцелее в негостоприемните условия на Титан – най-голямата от многото луни на Сатурн. Но когато програмата е стартирана, става ясно, че намеренията на човека зад проекта са доста по-користни, отколкото изглежда.

Звучи ни малко като евтинийка, а честно казано, и първите снимки ни карат да мислим в тази посока.

сам уортингтън the-titan-movie-img02-20180208 том уилкинсън the-titan-movie-img01-20180208 the-titan-movie-img07-20180208 the-titan-movie-img05-20180208 the-titan-movie-img08-20180208 the-titan-movie-img09-20180208 the-titan-movie-img10-20180208 ленарт ръф

Знаете, че обичаме фантастиката и сме склонни да преглътнем някой друг недостатък, но въпреки това не възлагаме големи надежди на „The Titan“. Сам Уортингтън, който все още не ни е показал с нищо, че наистина го бива като актьор, не е участвал в добър филм от „Аватар“ насам (където също игра sort of извънземен) и присъствието му тук не ни вдъхва надежди за качеството на продукцията. Но няма да бързаме да се надъхваме, а ще изчакаме първия трейлър, който трябва да се появи съвсем скоро.

Още веднъж, режисьор на „The Titan“ е Ленарт Ръф, по сценарий на Араш Амел и Макс Хъруиц. В ролите са Сам Уортингтън, Тайлър Шилинг, Том Уилкинсън, Агнес Дийн, Натали Еманюел, Ноа Джуп, Кори Джонсън, Наоми Батрик, Александър Йованович, Натали Поза, Диего Бонета и др.

Британската премиера е 13 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 Comments

  1. Уортингтън, в началото ми беше един от любимците. Имаше добър дебют в 3 големи филми 🙂 . Появи се с гръм и трясък

  2. Дебютът на Уортингтън не е в “три големи филми”, Радко-шматко.

    1. По – точно започна кариерата си в Холивуд , Дебютът му е в Аватар .

  3. Самчето не беше никак лош в Терминатора с Бейл, ама нещо от там нататък закуця работата. Дано вземе някой по-сериозен проект, че да видим нещо по-сериозно и от него…

  4. изглежда ми ориджинал. по-ще се накефя ако отиде на титан и там има живот отколко да трепе хора на земята, но и това може да е интересно знае ли човек?

  5. Следя от много време сайта,но за първи път се осмелих да коментирам,макар че съм голяма фенка на киното

    1. Не болеше много, нали? 🙂
      Не се стеснявайте да коментирате повече, дори и да е скандално изказване като по-горното. 🙂 🙂