Когато преди няколко дни ви съобщихме, че Майкъл Фасбендър ще участва в пълнометражна версия на екшън късометражката „Kung Fury“, никак не бяхме сигурни, че не става дума просто за шега. Сега обаче научаваме, че Арнолд Шварценегер също ще се присъедини към проекта и това вече ни звучи съвсем на място и крайно подходящо – кой друг да участва в този поклон към 80-тарските екшън, ако не най-голямата екшън звезда на десетилетието? А всъщност спокойно можем да кажем и най-голямата екшън звезда в историята на киното.

Бат Арни се присъединява към Фасбендър и Дейвид Хаселхоф (който има поява и в оригиналния 30-минутен филм), но за съжаление, все още няма никаква информация за ролята му. За сметка на това отново чуваме, че пълнометражният „Kung Fury“ ще е продължение, а не римейк на оригинала и като че ли се потвърждава и информацията, че Фасбендър ще е в главната роля, а режисьорът Дейвид Сандбърг, който играеше Кунг Фюри в късометражката, също ще се появи на екрана, но в друга, по-дребна роля. Припомняме отново синопсиса, защото просто не бива да се пропуска:

Годината е 1985 – най-добрата година в историята. Маями е в безопасност, под закрилата на Кунг Фюри, най-великото ченге на света. Неговите „Thundercops“ са най-добрата полицейска сила, събрана от цялата човешка история, за да победи злодея Кунг Фюрер, Адолф Хитлер. След трагичната смърт на едно от ченгетата, екипът се разпада, а от сенките изплува загадъчен злодей, който се включва в престъпната мисия на Фюрера. Кунг Фюри трябва да пътува през време и пространство, за да спаси приятелите си, да защити престижната Кунг Фу Академия на Маями и да победи злото веднъж и завинаги.

Очаква се „Kung Fury“ да се снима това лято, така че доста скоро вероятно пак ще пишем за него. И трябва да признаем, че в началото ни звучеше като абсолютна шега, но вече ни нападна сериозна доза любопитство и нямаме търпение да видим как ще изглежда цялото това безумие в един трейлър. Разбира се, за него ще трябва доста да почакаме.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Ех, а как ми се щеше да видим Арни поне още веднъж като Конан…

    1. Реално погледнато, нищо не пречи да го видим като Конан Терминаторът точно тук 😀