Уве Бол обвини Пол Томас Андерсън в кражба

от на 2018-02-12
 

На драматично и неочаквано развитие от света на голямото кино станахме свидетели вчера, когато титанът на тоалетна продукция Уве Бол обвини един от най-добрите режисьори в историята на киното Пол Томас Андерсън в плагиатство. Това „злощастно” (за втория) стечение на обстоятелствата не е точно новина, но е толкова весел куриоз, че не се сдържахме и решихме да го отразим.

Според Уве Бол (разписал се с класики като „Postal”, „BloodRayne”), който скоро се отказа от киното и се захвана с ресторантьорство с думите „Пазарът е мъртъв”, големият режисьор откраднал от него визията за плаката на „BloodRayne” за модерната класика „Phantom Thread”. Причината? В скорошен подкаст Бол критикувал филма на Андерсън, което според него довело до сегашното драматично развитие. Предлагаме ви и самия туит, за да не кажете, че си измисляме:

Смешното е, че наистина има доста прилики, просто не ни се вярва П.Т.А да седне да слуша подкаста на Уве Бол, така че случката предизвиква единствено комична реакция. Интересно дали ще има покана за боксов мач, както се е случвало в близкото минало, когато Разяреният Бол предизвика четирима критици да премерят сили на ринга:

Общо взето ситуацията е…

 

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте