Трейлър и плакат на „The Titan“ със Сам Уортингтън и Том Уилкинсън

от на 2018-02-27
 

В началото на месеца Empire ни изненадаха със снимков поглед към предстоящия фантастичен трилър „The Titan“, който ни отвежда в близко бъдеще на Земята, чиито ресурси са изчерпани и човечеството е изправено пред гладна смърт, освен ако не си намери нов дом на най-голямата от многото луни на Сатурн – Титан.

В центъра на историята е Рик Янсен (Сам Уортингтън) – пилот от военновъздушните сили, който взема решение да участва във военен експеримент (предвождан от героя на Том Уилкинсън), целящ да трансформира малцина избрани в суперчовеци, които ще могат да оцелеят в негостоприемните условия на Титан. В началото експериментът изглежда успешен и Рик се превръща в свръхчовек, но също така наяве изскачат смъртоносни странични ефекти, които заплашват живота на Рик, съпругата и семейството му, както и самото човечество.

Този синопсис, както и споменатите по-горе първи кадри, на които видяхме героя на Уортингтън преди и след трансформацията му, ни накараха да си мислим, че „The Titan“ ще е по-скоро евтинийка, но решихме все пак да изчакаме първия трейлър, преди да формираме очакванията си. Оказа се, че той е дебютирал отдавна, но сме го пропуснали, тъй като не се появи в нито един от големите филмови сайтове, които следим, което трябва да е достатъчно красноречив факт за това, което ще видим.

Ами, да, евтинийка ще е, ама много важно. Има нужда и от подобни филми за някой мързелив снежен уикенд като изминалия. Друго няма какво да коментираме. Може би само това, че винаги сме си представяли Сам Уортингън да участва точно в такива евтини продукции, отговарящи на актьорските му качества (изявите му в големи филми винаги сме ги приемали с откровено неразбиране). От другата страна е Том Уилкинсън, който явно има сметки за плащане. Ама, живи и здрави да са и двамата.

Вижте и един постер, чиито качества отговарят на видяното в трейлъра.

плакат

Режисьор на „The Titan“ е Ленарт Ръф, по сценарий на Араш Амел и Макс Хъруиц. В ролите са Сам Уортингтън, Тайлър Шилинг, Том Уилкинсън, Агнес Дийн, Натали Еманюел, Ноа Джуп, Кори Джонсън, Наоми Батрик, Александър Йованович, Натали Поза, Диего Бонета и др.

Британската премиера е 13 април.

коментари
 
Отговорете »

 
 • MoHaX
  2018-02-27 at 12:25

  Киното вече не е това което беше… всичко е една тъмница, където не знаеш какво изобщо се случва.. Но вярно , на тъмно се пестят пари от апаратура и визуални ефекти… За идеята даже няма и да говоря

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-02-27 at 12:42

  Самчо тотално сдаде… добре че предстоят (поне) два Аватара, за да се върне в боксофис играта.

  Отговор

 • Томек
  2018-02-27 at 14:58

  Ихуу – Човекът амфибия

  Отговор

Коментирайте