Противно на всички очаквания, Кели Райли, която доста харесваме, не е главната причина, поради която обръщаме внимание на психологическия трилър „10×10“. Тази чест се пада на сюжета, който представя една позната тема, но с туист – хубава жена е отвлечена и държана в плен в малка стая (в случая 3 на 3 метра), напълно изолирана от външния свят. Какъв точно е обратът, може да видите в първия трейлър по-долу.

10×10“ е дело на Сузи Юинг, която прави режисьорския си дебют, по сценарий на Ноел Кларк. Филмът разказва за Кати (Райли), чиято мечта за ново начало е попарена само няколко дни преди да започне нов бизнес, когато тя е нападната, отвлечена и заключена в изолационна стая. Тя предполага, че нейният похитител (Люк Евънс) иска нейното тяло или живота ѝ, но той иска нещо много по-просто… нейното име.

Ами, на нас трейлърът ни изглежда приятно и наистина имаме желание да видим филма. Досещаме се за някои неща от историята, но поне на този етап не можем да кажем със сигурност каква точно е основната врътка или поне не знаем със сигурност как точно ще приключи всичко. А това напоследък е рядкост, така че няма да пропуснем, особено след като в една от ролите е Кели Райли. Също така трябва да кажем, че дори и Люк Евънс, когото намираме за дърво (добре, че е хубав), тук ни стои добре.

Вижте и един постер.

плакат

Режисьор на „10×10“ е Сузи Юинг, по сценарий на Ноел Кларк („Brotherhood“). В ролите са Люк Евънс, Кели Райли, Ноел Кларк, Оливия Ченъри, Джейсън Маза и др.

Премиерата е 13 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. “хубава жена е отвлечена и държана в плен в малка стая (в случая 10 на 10 метра)“ – сигурни ли сте в мерките, никак не ми се струва малка тая стая 🙂

    1. Американски филм… вероятно става въпрос за retard units, а не за метрична система.

  2. Нещо ме напуши яко смях от този трейлър ..няма лошо в това. Всичко е наред! или пък ..
    пхих хахх хахах игхих