Преди няколко дни Том Круз представи официалното заглавие на новата, шеста поред „Невъзможна мисия“ – „Mission: Impossible – Fallout“ на Кристофър МакКуори („Обичайните заподозрени“, „Джак Ричър“, „Мисията невъзможна: Престъпна нация”), а тази неделя, по време на Super Bowl, се очаква първият трейлър, чиито предстоящ дебют беше анонсиран от два кратки тийзъра. Предлагаме ви да ги видите малко по-долу, заедно с няколко снимки, които последваха обявяването на заглавието, както и първия официален постер.

Информацията за сюжета на „Mission: Impossible – Fallout“ до този момент е доста оскъдна (предполагаме, че трейлърът ще ни разкрие малко повече). Това, което знаем, е, че добрите намерения (както е известно, с тях е постлан пътят към Ада), които винаги са били основна движеща сила на Итън Хънт (Круз), се завръщат, за да го преследват. След провала на важна мисия, той и екипът му влизат в смъртоносна надпревара с времето, за да предотвратят поредната криза, която, ако съдим по заглавието на филма, най-вероятно е свързана с ядрено оръжие.

Като фенове на „Невъзможна мисия“ (припомняме, че може да видите подробно ревю на поредицата в тематичния епизод на подкаста ни Inglourious Kunts) и предвид факта, че намираме последния филм „Мисията невъзможна: Престъпна нация” за един от най-добрите, нямаме търпение да гледаме „Fallout“ и да видим каква ще поредната безумна каскада на Том Круз.

И като казахме каскада, вижте тази, при която Круз си счупи глезена и снимките на филма бяха преустановени за доста дълъг период. Кадрите бяха показни при гостуването на главния актьорски екип в шоуто на Греъм Нортън:

Ауч! Круз е луд, но както се вижда, доста сериозен професионалист. То няма как иначе да бъдеш една от най-големите филмови звезди на всички времена. Но както и да е. Завършваме тази новина със споменатите по-горе снимки и официален постер.

хенри кавил и анджела басет mission-impossible-img02-20180203 mission-impossible-img04-20180203

плакат

Като режисьор на „Mission: Impossible – Fallout“, за първи път в историята на поредицата, се завръща Кристофър МакКуори (досега начело на всеки епизод е бил различен режисьор – Брайън ДеПалма, Джон Ву, Дж. Дж. Ейбрамс и Брад Бърд), който е и сценарист. В ролите са Том Круз, Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Алек Болдуин, Хенри Кавил, Мишел Монахан, Шон Харис, Анджела Басет, Ванеса Кърби и др.

Премиерата на „Mission: Impossible – Fallout“ е 27 юли 2018

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

    1. Единият е американец ,а другия британец.. 🙂

    2. Невъзможна мисия дали ще успее без Том Круз, си мислех.Бонд е заменим

  1. Само филмът на Ву е турбо зле, останалите са супер, така че очаквам качествен спай екшън.

  2. Предният, пак на МакКуори беше прекрасен, особена сцената в операта е урок по кино! Дано и тук не се издънят 🙂