Снимка и видео от десетата годишнина на Marvel Cinematic Universe

от на 2018-02-09
 

keyvisual

Преди два дни беше отпразнувана десет годишнината от началото на Marvel Cinematic Universe – най-мащабното до момента разгръщане на филмова вселена в историята на киното. Без значение дали сте почитатели или гледате скептично на комиксовите адаптации, филмите без съмнение белязаха едно поколение и оставиха сериозна следа в комерсиалния и попкултурен ландшафт в началото на XXI век.

Затова и решихме да споделим с вас снимка, която Marvel разкриха по случай годишнината си. Кадърът е заснет тайно още през октомври месец в студиото, където братя Русо са снимали части от „Avengers: Infinity War”. Няма да изреждаме всички лица на снимката, защото няма да ни стигне цяла сутрин, но ще дадем златен медал на този, който ги знае поименно. Обръщаме внимание само на предните двама – Кевин Файги и Робърт Дауни Джуниър, които стартираха голямото приключение с „Железният човек” през 2008 г. Филмите за Marvel до този момент са генерирали над 13 млрд. в световен мащаб. Да са живи и здрави!

Предлагаме ви да видите въпросната снимка (за по-голям размер натиснете върху нея).

https_blueprint-api-production.s3.amazonaws.comuploadscardimage70991489e6e0e5-077d-4d28-8fbe-e3baa8761fa6

За наша радост от Marvel добавиха и кратко видео, в което можете да видите как актьорите, отговорни за пресъздаването на някои от любимите комиксови персонажи, взаимодействат помежду си.

Предлагаме ви и един туит на Джеймс Гън, в който има две снимки – една на Пазителите на галактиката и една на Пазителите на галактиката, изненадани от Пол Ръд и Том Холанд.

Както казахме и по-горе, да са живи и здрави всички. Очакваме с интерес „Avengers: Infinity War” и очакваме новини за бъдещото развитие на вселената, която със сигурност ще трябва да постигне трудния баланс в добавянето на нови лица, за сметка на добре познатите (и обичани) стари.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте