Писали сме вече за сериала „Barry”, който очакваме в края на следващия месец да се завърти по HBO, но сега видяхме в новината по темата, че трейлърите са били свалени от официалния канал на телевизията в YouTube, така че тъкмо навреме се появи нова, доста по-пълна реклама, която ви представяме днес.

Припомняме ви, че в главната роля на сериала ще видим талантливия комедиен актьор Бил Хейдър, който до момента почти не беше получавал възможност да изнесе филм на гърба си. Ролята му в случая е на наемния убиец Бари, който по време на мисия случайно попада на актьорско студио, където преоткрива артистичните си заложби. Вижте пълния трейлър:

Отношението ни към „Barry”, както уточнихме в предишната новина по темата, определено е положително, така че няма да се повтаряме. Подходът към черната комедия ни се вижда изключително оригинален и с потенциал за интелигентен хумор. Навити сме да намерим време за сериала във все по-пълния график, отделен за малкия екран. В заключение ви оставяме с официалния синопсис на сериала:

Barry” е черна комедия с участието на Хейдър в ролята на депресиран, второразряден наемен убиец от Средния Запад. Самотен и недоволен от живота си, той отива в Лос Анджелис, за да извърши поръчка за убиването на начинаещ актьор. Бари проследява „целта си“, в клас по актьорско майсторство, където открива отворено общество в театралната сцена на Ел Ей.

Премиерата на „Barry” е 25 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *