deadpool_two_ver2_xlg

Дедпул 2” е един от най-очакваните пуканкови хитове тази година, който се размина с реклама на Super Bowl. Явно от Fox са решили, че не си заслужава да си „бутат капите“ в сбоджа с „Отмъстителите“, „Соло“, „Джурасик свят“, „Мисията невъзможна“ и всички останали, и изчакаха няколко дни преди да представят новия трейлър на продължението за „устатия наемник“ Дедпул (Райън Рейнолдс).

Слава богу, този път рекламата не е изцяло в пародиен стил, какъвто беше случаят с предишния тийзър, а предлага и доста реални кадри от филма, при това с участието на Кейбъл (Джош Бролин), когото нетърпеливо очакваме да видим в действие, откакто му метнахме първия поглед преди малко повече от половин година (че и от преди това, тъй като сме почитатели на образа). Има си и гаврички, де, така че не се притеснявайте. Вижте.

След като оцелява в почти фатална атака на говеда, обезобразеният готвач Уейд Уилсън среща трудности да изпълни мечтата си да стане най-хубавия барман в Мейбери, като междувременно се учи да се справя със загубата си на вкус. Опитвайки се отново да намери сладостта в живота си, както и flux capacitor, Уейд се бори с нинджи, якуза и глутница сексуално агресивни кучета. Обикаляйки света, за да разбере важността на семейството, приятелите и вкуса, той трябва да преоткрие приключението и да си спечели така желаната чаша с надпис „Най-добрият любовник на света“.

Вижте и един постер, закачка с „Флашданс“, който, честно казано, придизвика в нас единствено прозявка.

deadpool_two_ver3_xlg

Режисьор на „Дедпул 2” („Deadpool 2“) е Дейвид Лийч („Джон Уик”, „Атомна блондинка”), а сценарият е дело на Пол Уърник и Рет Рийс („Zombieland”, „Дедпул”). В ролите са Райън Рейнолдс, Джош Бролин, Зази Бийтс, Морена Бакарин, Лесли Ъгамс, Бриана Хилдебранд, Т. Дж. Милър, Джулиан Денисън, Каран Сони, Еди Марсан, Стефан Капичич и др.

Премиерата е 1 юни 2018.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments