Премиерата на „Соло: История от Междузвездни войни“ („Solo: A Star Wars Story“) наближава доста бързо и Disney са принудени да форсират рекламната кампания (знаете, че тя доста се забави заради проблемите около продукцията). Буквално един след друг дебютираха Super Bowl спотът и първи трейлър, заедно с няколко официални кадри от филма и поредица постери, а сега, само три дни по-късно, благодарение на Entertainment Weekly, получаваме и нова порция снимки.

Преди да ги видите обаче, искаме да обърнем внимание на няколко неща, които (потенциално) хвърлят светлина върху това, което можем да очакваме от „Соло“. Първо е коментар от страна на сценаристите Лорънс и Джонатан Касдан, които говорят за отношенията между Хан Соло и Чубака, които би трябвало да са сърцето и душата на филма:

Джон: За мен това е любовна история между Хан и Чуи. Техните взаимоотношения винаги са били най-любимата ми част от сагата и намирам факта, че само Хан разбира какво казва Чуи, за ужасно забавна възможност за комедия.

Лорънс: Уукитата имат толкова много положителни качества. Но не позволяват лесно да се сближиш с тях.

solo-a-star-wars-story-chewi

Второто нещо е свързано с младия Хан Соло и разликите с образа, който познаваме в изпълнение на Харисън Форд. За тях споделя актьорът Олдън Ерънрайх, към когото след първия трейлър имаше доста критики за липса на харизма, която е необходима за героя:

Смятам, че основната разлика е, че Хан, когото срещаме в първия филм, е идеалист. Той има определени мечти, които следва, и ние виждаме как му се отразява, когато тези мечти се срещнат с реалността – реалност, която е по-трудна и по-предизвикателна, отколкото е очаквал.

han-solo-movies-images-millennium-falcon-1

И последно е коментарът на режисьора Рон Хауърд по адрес на Тобаяс Бекет – менторът на Хан, изигран от Уди Харелсън и по адрес на новия вид на Хилядолетния сокол, който също предизвика остри реакции:

За Тобаяс: Той е голям и силен престъпник, но е свободен агент. Тобаяс Бекет повече от всеки друг оформя характера на Хан, който започва да вярва, че във времена на беззаконие му е необходим морален код.

За формата на Сокола: Чудя се защо ли е така? Ще трябва да видите. Соколът е герой във филма, без никакво съмнение. Тази машина е определящ фактор в бъдещето на Хан. Всеки аспект на този филм се изменя и трансформира по много интересен, но правдоподобен начин.

Ето и новите снимки.

solo-star-wars-img05-20180808 соло - олдън ерънрайх HS-144069_R емилия кларк уди харелсън доналд гловър han-solo-ew-cover

Качете се на борда на Хилядолетния сокол и се отправете на пътешествие до една далечна галактика със „Соло: История от Междузвездни войни“ – изцяло ново приключение за най-обичания разбойник в галактиката. Чрез поредица от дръзки подвизи в тъмния и опасен престъпен свят, Хан Соло се запознава със своя бъдещ помощник пилот – могъщия Чубака, и се сблъсква с прословутия комарджия Ландо Калризиан в приключение, което ще зададе курса на един от най-нетипичните герои от сагата Междузвездни войни.

Режисьор на „Соло: История от Междузвездни войни“ („Solo: A Star Wars Story“) е Рон Хауърд (след напускането на Фил Лорд и Крис Милър), а в главните роли ще видим Олдън Ерънрайх (Хан Соло), Доналд Глоувър (Ландо Калризиан), Йонас Суотамо (Чубака), Уди Харелсън, Фийби Уолър-Бридж, Емилия Кларк, Танди Нютън и Пол Бетани.

Премиерата е 25 май 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *