Майкъл Фасбендър

В края на 2013-та ви представихме трейлър на късометражната екшън комедияKung Fury“ – поклон към любимите ни 80-тарски екшъни с главен герой супер кунг-фу ченге на име Кунг Фюри. Тогава се позабавлявахме с рекламата и с очаквано безумния сюжет, надявайки се крайният резултат да е не по-малко забавен, и малко след това забравихме за съществуването му.

Сега обаче си го припомняме и то с доста неочаквана новина – не само ще има пълнометражен римейк на „Kung Fury“, но и Майкъл Фасбендър ще участва в него. Звучи като шега, но доколкото разбираме, е абсолютна истина. Има известни разминавания в информацията обаче – не е съвсем сигурно дали ще видим Фасбендър в главната роля или като злодея например, но знаем още, че режисьорът на оригиналната късометражка Дейвид Сандбърг се завръща, а Дейвид Хаселхоф също ще има поява. Ето го и официалния синопсис:

Годината е 1985 – най-добрата година в историята. Маями е в безопасност, под закрилата на Кунг Фюри, най-великото ченге на света. Неговите „Thundercops“ са най-добрата полицейска сила, събрана от цялата човешка история, за да победи злодея Кунг Фюрер, Адолф Хитлер. След трагичната смърт на едно от ченгетата, екипът се разпада, а от сенките изплува загадъчен злодей, който се включва в престъпната мисия на Фюрера. Кунг Фюри трябва да пътува през време и пространство, за да спаси приятелите си, да защити престижната Кунг Фу Академия на Маями и да победи злото веднъж и завинаги.

Оригиналната късометражка беше осъществена благодарение на успешната Kickstarter кампания и както вече споменахме, беше описана като „поклон към любимите ни 80-тарски екшъни и в която гастролират роботи, динозаври, нацисти, викинги, скандинавски богове, мутанти и едно супер кунг-фу ченге на име Кунг Фюри“. Ако ви звучи забавно или просто имате да убиете половин час и се чудите в какво се е забъркал Майкъл Фасбендър, вижте оригиналния филм:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Подозрението ми, че Фасбендър си тегли ролите на рулетка, продължава да се потвърждава.