Всички филмово ориентирани реклами от 52-рия Super Bowl

от на 2018-02-06
 

tidead-david-harbour-horse-20180208

На изминалия 52-ри Super Bowl, наред с всички спотове на филми и сериали, които ние чинно отразихме, бяха излъчени и един куп други реклами – както вероятно знаете, финалът на първенството на Националната футболна лига на Щатите е сред най-гледаните предавания в историята и всеки се бори да представи продукта си пред десетките, че дори и стотици милиони зрители.

Част от тези реклами по някакъв начин са свързани с киното – я със сюжет, я с участието на някой известен актьор, и решихме, че си заслужава да ви ги представим, още повече, че сред тях има някои страхотни попадения. А и това е възможност официално да отбележим (тъй като никак не ни се занимаваше да пишем отделна новина), че „Dundee: The Son of a Legend Returns Home“ се оказа туристическа реклама, а не филм, както предполагаха доста хора и както ние подходихме към него.

Освен споменатия „Dundee“, искаме да ви обърнем специално внимание на свързаната с „Джурасик парк“ реклама на Jeep с участието на Джеф Голдблум, както и на тази на Tide с Дейвид Харбър, която (може би) ни е най-забавна от всички. Вижте.

Коментирайте