Не може да им се отрече оригиналния подход на Netflix – приятно интро са си спретнали за новата 2018 година, под формата на директно и лично обръщение към зрителите от самия граф Олаф с цел подсещане кога и какво да очакваме от предстоящите „Поредица от злополучия” („A Series of Unfortunate Events”) по Лемъни Сникет. И тъй като сте запознати с пристрастията ни към актьорските превъплъщения на Нийл Патрик Харис, можеше да се обзаложите, че няма да пропуснем да споделим първия тийзър за втория сезон на сериала, нали?

Изпълнителни продуценти на новия сезон, чиято подготовка е в разгара си и се очаква появата му в стрийминг платформата на 30 март 2018, са отново носителят на „Еми” Бари Зоненфелд и самият автор на 13-те бестселъра Даниел Хандлър (който всъщност е Лемъни Сникет за неговите „Поредица от злополучия”). Вторият сезон ще предложи десет едночасови епизода и ще „покрие” събитията от пета до девета книга. Netflix вече са поръчали и трети сезон, който ще има задачата да разкаже всичко, случило се със сираците Бодлер книгите от десет до тринадесет.

Поредица от злополучия” проследява трагичната съдба на сирачетата Бодлер и нехните невероятни сблъсъци със зловещо-шантавия граф Олаф, който ще направи всичко по силите си, за да сложи ръка върху наследството на горките самотни деца. Разкривайки различните му превъплъщения и дегезировки, сираците откриват следи, които водят до тайнствената смърт на техните родители, връзки с някаква мистериозна организация и започват да отключват дълго пазени семейни тайни…

И в новата „Поредица от злополучия” главният злодействащ кретенозавър ще бъде носителят на „Еми” и „Тони” Нийл Патрик Харис, а в ролите на сираците Бодлер се завръщат Малина Уейзман (Вайълет), Луис Хейнс (Клаус) и Пресли Смит (Съни), както и Патрик Уорбъртън (в ролята на автора и разказвача Лемъни Сникет) и К. Тод Фрийман (банкерът г-н По). Сред новите попълнения в актьорския екип на мрачно-комедийния тайнствен свят са вече споменатите в предишни новини Люси Пънч, Нейтън Филиън, Тони Хейл, Сара Рю и Роджър Барт.

Най-чистосърдечно ще си пожелаем да имаме повече време за всичко шантаво и приказно-предизвикателно, което излиза на екран (и на малкия!), за да не се чувстваме (толкова!) изостанали от световния кино-информационен поток. 30 март по Netflix – злополучията продължават…

letter

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *