На нещо изключително симпатично попаднахме вчера, докато се ровехме из новинарските сайтове. Всъщност, учудихме се, че не сме го споделили по-рано, тъй като трейлърът на „Barry” е дебютирал преди повече от седмица. Явно покрай новогодишните празници сме го пропуснали, затова сега използваме случая да ви представим втората реклама на филма, към която добавяме и първата, които можете да изгледате по-долу.

Сериалът хвана интереса ни заради талантливия Бил Хейдър, когото доста харесваме, но и поради шантавата сюжетна нишка. Вижте за какво иде реч:

Barry” е черна комедия с участието на Хейдър в ролята на депресиран, второразряден наемен убиец от Средния Запад. Самотен и недоволен от живота си, той отива в Лос Анджелис, за да извърши поръчка за убиването на начинаещ актьор. Бари проследява „целта си“, в клас по актьорско майсторство, където открива отворено общество в театралната сцена на Ел Ей.

https://www.youtube.com/watch?v=cxbQZbZczZg

Предлагаме ви и споменатия по-горе първи трейлър:

https://www.youtube.com/watch?v=Qc5WOUt5NRE

На нас ни изглежда чудесно. Хейдър е страхотен кретен и комедиен гений, който рядко получава главни роли, а ни се иска да го виждаме с повече отговорности, защото сме уверени в потенциала му (за пример The Skeleton Twins). В случая дори е поел и режисьорска длъжност, което ни кара да се надяваме, че ще усетим по-специално отношение към проекта. Отделно ни харесва, както споменахме и по-горе смесицата между криминалния жанр с по-комедийните елементи, свързани с театралната сцена.

barry-bill-hader-image

Закъсали сме напоследък с комедийните сериали, а и до колкото разбрахме от HBO си търсят нов хит, с който да заменят някои от предишните си успешни продукции, така че може би сега е подходящият момент да скочим на борда, като пробваме пилотния епизод. Ще ви държим в течение при наличието на допълнителна информация.

Премиерата на „Barry” се очаква да е през март тази година.

barry-logo

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *