Трейлър и плакат на фестивалния хит „The Endless“ на Джъстин Бенсън и Арън Мурхед

от на 2018-01-29
 

В края на март, след изключително успешен показ на някои от най-големите фестивали, „The Endless“ на режисьорското дуо Джъстин Бенсън и Арън Мурхед, които след чудесните „Resolution” и „Spring“ се утвърдиха като едни от най-интересните имена на жанровата инди-сцена, най-накрая ще получи редовно разпространение.

The Endless“ е фантастичен хорър-трилър, разказващ за двама братя (Бенсън и Мурхед), които се завръщат към култ, който са изоставили отдавна, след като получават странно съобщение от групата. Докато Арън моментално свиква отново с предишния си живот, изпълнен с лагерни огньове и домашно приготвени храна и бира, Джъстин остава скептичен, усещайки, че нещо зловещо е скрито под привидно добронамерената фасада на култа. Скоро започват да се случват все по-странни и смахнати неща и двамата започват да се чудят дали вярванията на култа, които двамата са изоставили, не са по-далновидни, отколкото са предполагали.

Вижте какво може да очаквате от филма от първия му трейлър (между другото, той вече е доста старичък, но дебютът му беше в период, в който се скитахме по широката чужбина и така и не успяхме да го отразим), а след него ще откриете и прекрасния постер, който всъщност е поводът за настоящата новина.

Дори и да не бяхме чули отлични отзиви за „The Endless“, пак щяхме да си го запишем в листа със задължителните. Първо, заради Джъстин Бенсън и Арън Мурхед, чиято кариера следим с интерес след споменатия по-горе „Spring“, когато всъщност ги открихме, и второ, защото сме заинтригувани от това, което виждаме в трейлъра. А и по принцип адски харесваме подобни, независими фантастични „mind fuck“-ове.

В добавка вижте един клип, едно промо, специално за фестивала в Трайбека, и отличния постер, който е дело на Брандън Шейфър.

плакат

Режисьори на „The Endless“ са Арън Мурхед и Джъстин Бенсън, който е и сценарист. Двамата са изпълнители и на главните роли, а редом до тях ще видим Кейли Ернандес, Тейт Елингтън, Джеймс Джордан, Леу Темпъл, Емили Монтаг и др.

Премиерата е 23 март.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте