Трейлър и постер на кървавия евтинджос „The Barge People“ на Чарли Стийдс

от на 2018-01-09
 
the barge people

Извънбрачната рожба на Делян Пеевски?

Както знаете, падаме си не само по комерсиални конфекции, фестивални полюции и авторски кандидат-шедьоври, но и по жанров underground. Не смогваме всеки път да сме актуални, изчерпателни и подробни, но поне се стараем да поддържаме огъня на целулоидния траш в киноманските си душици. Затова сега е ред да ви срещнем с трейлъра на почти неизвестния проект „The Barge People“:

Няма какво да се лъжем – това е поредният rip-off на класики, които обожаваме, а резултатът (в най-добрия случай) ще е guilty pleasure, но няма да е нито първият, нито последният подобен хорър, върху който се спираме. Харесва ни, че видяното подсказва евтин, но ентусиазиран микс между зрелия Х. Ф. Лъвкрафт и ранния Уес Крейвън, дали обаче това ще е достатъчно, за да дадем положителна оценка на крайния резултат, е въпрос с повишен скептицизъм. Ако горното не ви е било достатъчно, „насладете“ се и на този ужасен постер, който не е трябвало никога да вижда бял свят:

плакат

The Barge People“ е режисиран от Чарли Стийдс (негов е „Escape from Cannibal Farm“, за който сме писали тук), а в ролите са световно анонимните Mapк МакКърди, Кейт Дейвис-Спийк, Макена Гайлър, Натали Мартинс, Мат Суейлс, Кейн Съри, Ема Хъси, Тим Картрайт, Дейвид Леник, Барингтън Де Ла Рош, Карл Андърсън, Харисън Наш и Сам Лейн, a пpeмиерата ще е по някое време тази година.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Чудо мир
  2018-01-16 at 04:20

  Eeeeeeeeee не рожбата на Пеевски вие сте уникални бате?????????????????????????????

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-01-16 at 13:29

  Йеее, някой все пак забеляза, че новината е политически ангажирана ?

  Отговор

Коментирайте