Даниел Радклиф безспорно е смело момче и е склонен към доста рискови решения, що се отнася до ролите, които поема. Признаваме, че много ни се иска да го видим и на сцена, за да имаме по-пълна представа за способностите му (и някои от операционния екип биха направили всичко, за да се доберат до Old Vic, ако там случайно отново върнат на сцена „Розенкранц и Гилденстерн са мъртви” на Том Стопард), но до момента не ни е разочаровал. Може да си е избирал филми, които в крайна сметка не са добро попадение (да не изпълзваме по-силни думи), но неговите роли обикновено са на ниво. Затова сега ни стана интересно какъв ще да е този мрачен и изпълнен с картечни откоси трейлър на нов филм с участието на Радклиф, който носи заглавието „Beast of Burden” – вижте как изглеждат нещата.

В този филм Радклиф си партнира с Пабло Шрайбър („American Gods”) и Грейс Гъмър („Mr. Robot”), режисиран от Джеспър Гансланд („The Ape”) по сценарий на Адам Холцел. Сюжетът проследява един пилот на име Шон Хагърти, който се е наел да прекара кокаин през щатско-мексиканската граница, като точно този път ще е неговият последен курс за картела, защото вече е сключил сделка с Отдела за борба с наркотици. Цената да предаде доскорошните си партньори е обещаното лечение на любимата му жена. Сам в трафикантския самолет, Хагърти е покосен от тежестта да избере правилния път в пъзела на собствените си терзания…

Както казват някои колеги отвъд Океана – прекрасно е да има подобни предизвикателни екшъни, но колкото и нискобюджетни да са те, добре е (поне) да се вижда какво се случва на екрана… За всички, на които им е домъчняло за „Rolling Stones” – може да си припомните едноименната песен, за която (за момента) няма индикации, че има отношение към сюжета и/или заглавието на филма.

Очаква се „Beast of Burden” да се появи в избрани киносалони, както и в платформите за VOD и разпространение на Digital HD на 23 февруари 2018 година.

плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *