You Were Never Really Here“ на Лин Рамзи е един от филмите, които горим да видим с най-искрен киномански ентусиазъм. Озвучен от китариста на Radiohead Джони Грийнууд и с Хоакин Финикс в главната роля, вярваме, че трилърът ще остави силен отпечатък в съзнанието ни. Няма да хабим излишни думи, представихме ви вече два страхотни трейлъра (тук и тук), които ви препоръчваме да погледнете, ако все още не сте, или просто си пуснете най-новия, който е причината за тази новина.

Този път няма да коментираме. Повече за влиянията, които откриваме във видяното можете да прочетете в новините ни до момента. За финал ви предлагаме официалния синопсис и един плакат:

В основата на „You Were Never Really Here” е едноименният роман на Джонатан Еймс, а Хоакин Финикс влиза в ролята на Джо – бивш морски пехотинец и агент на ФБР, който е бил свидетел на прекалено много престъпления и познава добре болката, не само в професионалния си живот. Винаги сам, той предпочита да бъде невидим – не си позволява да има приятелства или любовници, а изкарва прехраната си като спасява млади девойки от смъртоносната хватка на сексуалното робство. Но когато високопоставен политик от Ню Йорк го наема, за да изтръгне неговата дъщеря в тийнейджърска възраст от един бордей в Манхатън, Джо разкрива една мрежа от корупционни схеми, която дори самият той не би имал възможност да разплете… И когато хората, изпратени по петите му, посягат на единствения човек в света, който все още има значение за него, Джо захвърля обета си да не наранява никого. И ако някой може да затрупа пътя си към истината с трупове – то това е именно Джо.

You-Were-Never-Really-Here-Poster

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *