Утре се очаква пълният трейлър на „Червената лястовица” („Red Sparrow”), в който носителката на „Оскар“ Дженифър Лорънс влиза в ролята на „врабец“ – специално трениран в изкуството да използва тялото си като оръжие руски агент, чиято първа мисия – да изобличи работещ под прикритие агент на ЦРУ – заплашва да наруши сигурността и на двете нации. За да подгреят появата на новата реклама, 20th Century Fox разпространиха телевизионен спот, няколко снимки и първия официален тийзър постер.

Припомняме, че режисьор на филма е Франсис Лорънс, сценарият е дело на Джъстин Хейти, по едноименния роман на Джейсън Матюс, а в главните роли, освен Дженифър Лорънс, ще видим още Джоел Еджъртън, Матиас Схонартс, Шарлот Рамплинг, Мери-Луиз Паркър и Джеръми Айрънс.

След първия тийзър и сега този спот имаме какво да кажем за „Червената лястовица”, но предпочитаме да го направим след излизането на пълния трейлър, който, както вече казахме, се очаква утре. Затова сега ще запазим мълчание и ще преминем към представянето на новите снимки и постера, а преди това ви предлагаме да видите и малко по-подробен синопсис на филма.

Доминика Егорова е много неща. Съвестна дъщеря, която е решена да закриля майка си на всяка цена. Прима-балерина, чиято свирепа ожесточеност е тласнала тялото и ума ѝ чак до абсолютните граници, отвъд които дебне лудостта. Майстор в съблазняването и в манипулативните схватки – очи в очи! Когато тя претърпява контузия, която слага край на кариерата ѝ, Доминика и майка ѝ ги очаква мрачно и несигурно бъдеще. Именно тогава, притисната от обстоятелствата, тя става най-новото попълнение в „Училището на врабците” – тайна шпионска организация, в която се тренират изключителни млади хора като нея, за да използват телата и умовете си като оръжия. След перверзен и доста садистичен тренировъчен процес, тя се оказва най-опасното „Врабче”, създадено от програмата. За Доминика е нужно да помири своята същност със съзнанието каква сила притежава в момента – животът ѝ вече съвсем не е същият и всички, на които държи, вече са изложени на сериозен риск, включително и агентът на ЦРУ, който се опитва да я убеди, че той е единственият човек, на когото тя може да гласува доверие…

redsparrow004 redsparrow003 redsparrow002 redsparrow001 redsparrow006

Режисьор на „Червената лястовица” („Red Sparrow”) е Франсис Лорънс („Константин“, „Аз съм легенда“, „Игрите на глада: Възпламеняване“), сценарият е дело на Джъстин Хейти („Пътят на промените“, „A Cure for Wellness“), по едноименния роман на Джейсън Матюс. В ролите са Дженифър Лорънс,  Джоел Еджъртън, Матиас Схонартс, Шарлот Рамплинг, Мери-Луиз Паркър, Джеръми Айрънс, Кирън Хайндс, Джоли Ричардсън и др.

Българската премиера е предвидена за 2 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *