Първи поглед към Зак Ефрон като Тед Бънди в „Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile“

от на 2018-01-18
 

зак ефрон

От работещите усилено и след съзряването си скорошни тийн-идоли като Даниел Радклиф и Робърт Патинсън, Зак Ефрон като че ли изостава най-много, защото въпреки че направи една-две интересни роли, заби почти изцяло в глуповати екшън комедии, където показва единствено изваяното си тяло и никакъв актьорски талант. Сега обаче предстои проект, с който може да се реабилитира и да докаже, че е нещо повече от красиво лице.

Става дума за най-новия игрален филм на режисьора Джо Бърлинджър, известен с документалните „Brother’s Keeper“, „Crude“, „Some Kind of Monster“ и най-вече с поредицата „Paradise Lost“, посветена на прочутия случай с West Memphis Three. Филмът е озаглавен „Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile“ и е посветен на прекрасното божие чадо Тиодор Робърт „Тед“ Бънди – изненадващо популярния сред жените, прочут сериен убиец, изнасилвач и некрофил, в когото се очаква да се превъплъти Зак Ефрон.

А как точно ще изглежда той в ролята може да видите в първия задкулисен кадър, разпространен лично от Ефрон по повод началото на снимките на филма.

Сценарият на „Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile“, който фигурира в „Черния списък“ за 2012, е написан от Майкъл Уеруи и подхожда към историята на Тед Бънди от гледна точка на дългогодишната му приятелка Елизабет Клопфър (която във филма ще се изпълнява от Лили Колинс), която години наред отрича обвиненията срещу Бънди, но в крайна сметка го предава на властите. Във филма участва и Джон Малкович в ролята на Едуард Коуарт, който е съдия по делото на Тед Бънди и в крайна сметка го осъжда на смърт.

Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile“ е точно в „нашата алея“ и с нетърпение чакаме да видим повече. Премиерната дата все още не е известна.

коментари
 
Отговорете »

 
 • TTT
  2018-01-18 at 12:39

  Чак пък „изненадващо популярен сред жените“ 😀 Доколкото съм чел, са го считали за убавец, пък като е така, кой да ти види, че е и психопат :) В тази връзка, Ефрон действително има шанс да докаже, че е нещо повече от плочките и физиономията си.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-01-18 at 13:29

  Супер предубеден съм към Ефрон, особено за тая роля, но дано греша :)

  Отговор

  • TTT
   2018-01-18 at 14:44

   И аз съм така, не ми се вярва да се справи като хората. Но ако все пак успее, ще е голям пробив за него.


  • UZUMAKI
   2018-01-18 at 21:35

   На мен ми е тотално различен от Дамър във всяко отношение :(


 • Касабов
  2018-01-18 at 13:50

  ефрон беше чудесен при линклейтър, но радклиф и патинсън са далеч напред наистина.

  Отговор

Коментирайте