Нов трейлър и плакат на „Лично правосъдие“ на Илай Рот с Брус Уилис

от на 2018-01-04
 

След поредния случай на въоръжено насилие с доста жертви в Съединените щати, MGM взеха (напълно разбираемо) решение да изместят „Лично правосъдие“ („Death Wish”) на Илай Рот и Брус Уилис от края на миналата година за началото на тази, с надежда, че скоро няма да има нови трагични инциденти. С наближаването на премиерната дата е време отново да се задвижи рекламата и вчера дебютира вторият пълен трейлър на филма.

Припомняме, че „Лично правосъдие“ е римейк на обичаната класика с Чарлс Бронсън (позната у нас под името „Смъртоносно желание“), вдъхновен от романа на Брайън Гарфийлд, и разказва за Пол Кърси (Уилис) – лекар от Чикаго, който взима правосъдието в свои ръце, след като жена му (Елизабет Шу) е убита, а дъщеря му (Камила Морон) е насилена в собствения им дом.

Изглежда по-добре от първия трейлър, но пак не виждаме нещо, което да ни извади от тоталната ни незаинтересованост към този филм и това го отдаваме на творческия екип, който според нас е напълно неподходящ за проекта. Дори и няколкото по-брутални сцени на насилие, които, сигурни сме, ще ни е подготвил Рот, няма да могат да извадят „Лично правосъдие“ от посредствеността, която ясно личи и от рекламите.

Вижте и новият плакат.

плакат

Режисьор на „Лично правосъдие“ („Death Wish”) е Илай Рот, а сценарият е дело на Джо Карнахан, по едноименния роман на Брайън Гарфийлд. В ролите са Брус Уилис, Елизабет Шу, Камила Морон, Винсент Д’Онофрио, Джак Кеси, Дийн Норис, Майк Епс и др.

Премиерата е 2 март 2018.

коментари
 
Отговорете »

 
 • TTT
  2018-01-04 at 12:39

  От това, което видях – героят на Брус явно тук е лекар, не архитект :) Също така, не съм толкова скептичен относно евентуалните качества на филма. Според мен ще е гледаем, а дори има шанс за приятна изненада (защото очакванията и при мен, разбира се, не са в небесата).

  Плюс това, на филма може да се гледа и като увертюра преди Glass догодина. Не е като да няма известна прилика в персонажите.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-01-04 at 12:56

  За „Glass“ cъм се хайпнал здраво, докато за това горното съм се анти-хайпнал.

  Отговор

Коментирайте