В отчаян опит да направят сайта по-вълнуващ за българската аудитория преди година редакторите прибегнаха до силите на мрака и изпратиха специални кореспонденти в Рио де Жанейро, където понастоящем пребивава великата Мадам Лазонга – единственият кино астролог във Вселената Предлагаме ви прогнозата й за този месец.

Извиняваме се за забавянето, но Мадам си беше отпуснала душата по празниците повече от допустимото и чак вчера успяхме да я събудим от алкохолния ступор, затова пък прогнозата този път е далеч по-емоционална и точна.

Овен

За да се почувствате по-балансирани е необходимо да промените нещо в дома си. Направете списък с дългосрочни цели и гледайте оптимистично на възможностите за тяхното осъществяване. Не позволявайте на изненадващите събития през този месец да ви откъснат от крайната цел. Ще претърпите лични транформации и е възможно да залитнете в някаква екстравагантна крайност. Обръщайте повече внимание на приятелите си.

Препоръчителни филми: „Историята на Стрейт“, „Слава

„Историята на Стрейт“
„Историята на Стрейт“

Телец

Планирайте екскурзия в далечно място с цел да обогатите знанията си. Възможно е да се размечтаете за преместване в чужда страна, но не взимайте импулсивни решения. Ще се развиете в професията си, репутацията ви е много добра през този месец. Възможно е нещата да не стоят така в сферата на взаимоотношенията, но не омаловажавайте успехите си на работното място. Ако щадите нервите си, всяка форма на сътрудничество ще върви по вода.

Препоръчителни филми: „Смърт във Венеция“, „Jauja

„Jauja“
„Jauja“

Близнаци

Помислете какво е наистина ценно за вас. Идеите ви за подобряване на работния процес няма да се възприемат много добре от колегите. По-добре обърнете внимание на личностното си развитие и страховете, от които искате да се освободите. Интимността с партньора ви ще се задълбочи. Необвързаните може да се влюбят в чужденец или да срещнат любовта по време пътуване в чужда страна. За да не боледувате, обърнете внимание на хранителния си режим.

Препоръчителни филми: „Три билборда извън града“, „Харолд и Мод

„Харолд и Мод“
„Харолд и Мод“

Рак

Какво искате да промените в себе си? Дали не сте се вкопчили твърде силно в идеята за връзка, толкова че забравяте да се забавлявате. Съдбата ще ви изненада с урок по емоционално свързване, което може и да е начало на едно истинско приятелство. Не се опитвайте да доминирате, не се съпротивлявайте на случващото се, а го приемете такова каквото е. Много сте креативни през този месец, очаквайте изобилие от веселби.

Препоръчителни филми: „Everybody Wants Some!!“, „Романс за камъка

 „Everybody Wants Some!!“
„Everybody Wants Some!!“

Лъв

Не е съвсем ясно какво ви притеснява в ежедневието ви, което напоследък се развива съвсем спокойно. Сякаш искате да промените нещо генерално, но не знаете какво. Не прекалявайте с анализите, пазете си нервите и здравето. Ще получите яснота след като се успокоите и спрете да я търсите. Поглезете се с масаж или други релаксиращи процедури, за да се заредите и да раздавате позитивна енергия на околните. Не прекалявайте със стоенето вкъщи.

Препоръчителни филми: „Risky Business“, „Сабрина

„Risky Business“
„Risky Business“

Дева

Мечтите и надеждите ви се променят. Може би връзките ви са доста неконвенционални до момента, а на вас вече ви се иска нещо по-традиционно. Изразявайте емоциите си, занимавайте се с изкуство, ако имате деца – прекарвайте повече време с тях. В края на месеца ще ви заливат с информация, подгответе се психически, за да не се напрегнете.  Не бъдете твърде саркастични и импулсивни.  Караниците и пререканията биха ви съсипали здравето.

Препоръчителни филми: „Filth“, „Песен по залез слънце

„Песен по залез слънце“
„Песен по залез слънце“

Везни

Какво искате да промените в работата си, какви са целите, които гоните? Този месец е възможно да спечените много пари, но не и ако подхождате с алчност или арогантност. Поканете приятели на гости, почерпете, бъдете щедри и в емоционален план. Усилията, които вложите в укрепване на взаимоотношенията с близки и приятели, ще ви донесат много приятни изненади в края на месеца.

Препоръчителни филми: „Най-великият шоумен“, „Ед Ууд

„Ед Ууд“
„Ед Ууд“

Скорпион

Пътуване до далечна дестинация би ви помогнало да преразгледате философията си за живота и целите си. Ще имате успех в учението, дълбайте смело в темите, които ви интересуват. Ще впечатлите всички със знанията си. Няма нужда да планирате забавления и купони, те сами ще идват при вас. Внимавайте да не изпаднете в егоцентризъм. Обръщайте внимание на семейството си. Енергичността и ентусиазма ви са заразни през този месец.

Препоръчителни филми: „Римска ваканция“, „Престъпления и прегрешения

„Престъпления и прегрешения“
„Престъпления и прегрешения“

Стрелец

Създайте си навик да се фокусирате върху по-позитивната страна на нещата, има нужда да станете по-адаптивни към промените. Склонни сте към агресивно поведение през този месец. Ако съумеете да обуздаете тези пориви, ще имате големи успехи на работното място. Може да натрупате много средства и да се почувствате добре оценени от близките си. Почивайте си и се наспивайте, защото сънищата ще са много важни и дори пророчески.

Препоръчителни филми: „Формата на водата“, „Safety Last!

„Формата на водата“
„Формата на водата“

Козирог

Време е да помислите дали не трябва да промените нещо в сферата на връзките, за да спрете да правите едни и същи грешки. Въпреки типичната за вас пестеливост, този месец ще ви се отрази добре една шопинг терапия. Ще получите информация, която ще ви изненада. В края на месеца ще имате много обаждания от стари приятели и покани за партита. Внимавайте да не ви въвлекат в съмнителни революционни схеми или вандалски прояви.

Препоръчителни филми: „Разрушение“, „Нашествията на варварите

„Разрушение“
„Разрушение“

Водолей

Получавате ли достатъчно сън? Променете нещо в режима си. Този месец сънищата ви ще показват верния път. Имайте предвид, че  е възможно да имате непредвидени разходи. Много успехи ви очакват в работата. Добре е в такъв момент да промените малко гардероба си към по-елегантен стил. Инвестирайте в себе си и имиджа си. Не бъдете арогантни, защото това би довело до конфликти с шефа или по-висшестоящите колеги.

Препоръчителни филми: „Оглупели от любов“, „Писател в сянка

„Писател в сянка“
„Писател в сянка“

Риби

Време е да се научите да се радвате на живота и на малките неща. Грабете с пълни шепи, усмихвайте се. Никой не ви гони да бързате и да се притеснявате. Главата ви  както винаги ще е в облаците и през този месец, затова пък изпитвате силна вяра в добротата и вселената ще ви възнагради. Най-добре ще ви се отрази да се уединявате по-често с книга в ръка. Разхождайте се сред природата. Направете си домашна ароматерапия.

Препоръчителни филми: „Good Time“, „Споделено

Good Time

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *