Още една оригинална поредица се задава на телевизионния хоризонт – Amazon Prime Video и ITV обявиха вчера, че се подготвя сериала „The Widow”, като негови сценаристи и изпълнителнии продуценти са Хари и Джак Уилямс („The Missing”, „Fleabag”). Покана за участие в него като главно действащо лице е получила Кейт Бекинсейл – актриса, с която Amazon отдавна работят и ценят професионалните си отношения с нея. Ето как характеризира проекта Брад Биъли, вицепрезидент на Amazon Prime Video, който отговаря за програмното съдържание на телевизионния канал:

„Хари и Джак Уилямс са създали силна история, която ще бъде реализирана с помощта на една от най-талантливите актриси на своето поколение и ние сме изключително доволни, че имаме възможност да предоставим тази вълнуваща поредица на публиката, която използва услугите на Amazon Prime в целия свят”.

Авторите на „The Widow” не пропускат да се похвалят, че ще работят с брилянтната актриса Бекинсейл – „не можем да си представим някой, който да е по-подходящ за главната роля в сериала. Той е най-амбициозния ни и най-кинематографичен проект до момента – нямаме търпение да оживее на екрана черното сърце на джунглата в Конго…”

Поредицата ще проследи Джорджия Уелс (Бекинсейл), която е скъсала всички връзки с живота си до момента и вече не е жената, която всички познават. След като вижда своя уж-починал съпруг в една емисия новини, тя решава да се изправи срещу реалността и няма да се спре пред нищо, докато не научи истината за миналото си. Този свръх-емоционален, изпълнен с напрежение трилър ще отведе Джорджия до Конго в Африка, където разкрития и опасности дебнат на всяка крачка…

Истината е, че Бекинсейл отдавна снима само второразредни екшъни и/или захаросани историйки, които излизат директно в платформите за VoD и/или в телевизионните мрежи. Което не означава, че е погрозняла или че й липсват ангажименти – напротив, 44-годишната британка си е все така желана и привлекателна във всяко отношение, но кариерата й си стои в подземния свят на „Underworld”. Дано тази поредица привлече с добро вниманието на големите филмови мейджъри към Кейт и тя да получи по-атрактивни и предизвикателни предложения. Бихме се зарадвали искрено на подобно благоприятно развитие на нещата…

Продуцент на „The Widow” е Елиза Мелор („Liar”, „The Living and the Dead”, „Poldark”), режисират Сам Донаван („Humans”, „Liar”, „Utopia”) и Оли Блекбърн („Donkey Punch”, „Glue”); със световното разпространение на поредицата ще се занимава all3media International. Снимките на сериала, съставен (за момента) от осем епизода, започват този месец в Южна Африка, като ще продължат в Уелс и Ротердам. Премиерата на „The Widow” щее бъде по ITV във Великобритания и по Prime Video в САЩ, както и в телевизионните програми на още над 200 държави и територии.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *