Очаквана, но радостна вест получихме вчера, когато от Netflix обявиха, че чудесният „Mindhunter” („Ловец на мозъци”) ще бъде подновен за втори сезон. Като огромни фенове на Дейвид Финчър (който скоро сподели интересни впечатления за състоянието на съвременното кино) нямаше как да не се надяваме на такова развитие на обстоятелствата.

И ние като Джонатан Гроф, който се справи отлично с главната роля, имахме притеснения, че Финчър ще се задоволи с продуциране и режисура само на първите два епизода, но за щастие случаят не е такъв. След като се измъкна от потъващия кораб „Къща от карти”, Финчър ще бъде сериозно ангажиран и с предстоящите сезони на криминалната драма.

Вчера от Netflix съобщиха новината за новия сезон с кратък тийзър в туитър акаунта на филма. Вижте:

Знаем малко подробности за историята, като основното е, че новите епизоди ще се фокусират върху убийствата на чернокожи деца в Атланта между 1979 и 1981 г. Жертвите са над 28, а заловеният Уейн Уилямс, обвинен за две от престъпленията, твърди, че е невинен. Много полицаи и до ден днешен са убедени, че е хванат грешният човек и убиецът е все още на свобода. ФБР агентът Джон Дъглас, по който е базиран образът на Гроф, разследва кошмарните събития.

Очакваме Джонатан Гроф, Холт МакКалани и Анна Торв да се завърнат в познатите образи. Все още няма премиерна дата, но се надяваме да видим новите епизоди към края на 2018. И само да споменем, колкото и да харесваме „Mindhunter” и да се радваме на ангажираността на Финчър към него, иска ни се работата по продължанието на „Z-та световна война” да не страда от това.

Оставяме ви с едно чудесно есе, което анализира начина, по който „Mindhunter” си играе с мозъците ни:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments