Alita: Battle Angel

Леле! Следим новините за „Alita: Battle Angel” още от първите дни на съществуването на този сайт и знаехме, че Робърт Родригес доста е напреднал в работата си по вдъхването на живот на дългогодишния „passion” проект на Джеймс Камерън, но въпреки това ужасно се изненадахме от появата на кратичкия тийзър, анонсиращ, че първият трейлър ще дебютира утре. Не знаем защо, но просто все още ни е трудно да повярваме, че този филм ще види бял свят, след толкова дълго отлагане и подготовка.

Преди да видите тийзъра, припомняме, че „Alita: Battle Angel” е екранизация по мангата на Юкито Киширо. Действието се развива през XXVI век и разказва за Алита – страдащ от амнезия женски киборг, спасен от бунището от кибер-медика д-р Дайсуке Идо. Алита, която помни единствено обучението си в смъртоносно бойно изкуство, става воин-преследвач и открива и елиминира опасни престъпници. В контекста на епично екшън-приключение, филмът ще изследва личното пътешествие на една млада жена към себеоткриването и намирането на любовта.

https://www.youtube.com/watch?v=IUfh_Da_Dhk

„Well, look at you.” Оставаме без коментар, докато не видим пълния трейлър утре. Стискаме палци и на краката Родригес да не разочарова. Най-добре да се е постарал да надскочи себе си!

Режисьор на „Alita: Battle Angel” е Робърт Родригес, по сценарий на Джеймс Камерън и Лита Клагоридис, създаден по мангата на Юкито Киширо. В ролите са Роза Салазар, Кристоф Валц, Джаки Ърл Хейли, Дженифър Конъли, Мишел Родригес, Ейза Гонзалес, Ед Скрейн, Джеф Фейхи, Махершала Али, Каспър ван Дийн и др.

Премиерата е 20 юли 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. „Най-добре да се е постарал да надскочи себе си!“ – по-добре не мога да го кажа! 😀

  2. Де’а тоя Холивуд, не се ли научи (до тук може да бъде използвано за какво ли не), че не умее да адаптира манги

    1. Романтичен първи трейлър, ще се чака battle one