Кадър от „Black Museum“
Кадър от „Black Museum“

Точно според първоначалните очаквания Netflix продължават да пускат трейлъри и плакати на предстоящите епизоди от четвърти сезон на прекрасния антологичен сериал на Чарли Брукър „Black Mirror“. До този момент видяхме рекламите на „Arkangel“ на Джоди Фостър и „Crocodile“ на Джон Хилкоут, а сега е ред на „Black Museum“ на Колм Макарти и „Hang the DJ“ на Тим Ван Патън.

С две думи, „Black Museum“ разказва за млада жена, която попада на музей за престъпления с шокираща централна атракция, която ти позволява „да си причиниш болка, но не и ужас“, а в „Hang the DJ“ става дума за изключително напреднала система за любовни срещи, която определя и предвижда важни моменти от връзката между двама души, включително и времето на раздялата им.

Ето трейлърите:

Изглеждат чудесно и вече нямаме търпение за новите епизоди. Крайно време е Netflix да обявят премиерната дата. Предполагаме, че това ще стане като дебютират рекламите и на останалите два епизода – „USS Callister“ и „Metalhead“. А може и да изчакат и да го направят с някой общ трейлър, знае ли човек. Стискаме палци да е по-скоро.

Отново припомняме творческите екипи на всички епизоди от четвърти сезон, а веднага след това може да видите и плакатите на „Black Museum“ и „Hang the DJ“.

Crocodile“ с участието на Андреа Райсбъроу, Андрю Гауър и Киран Соня Савар. Режисьор е Джон Хилкоут.

Arkangel“ с участието на Роузмари Деуит, Брена Хардинг и Оуен Тийг. Режисьор е Джоди Фостър.

Hang the DJ“ с участието на Джорджина Кембъл, Джо Коул и Джордж Благдън. Режисьор е Тим Ван Патън.

USS Callister“ с участието на Джеси Племънс, Кристин Милиоти, Джими Симпсън и Микаела Коел. Режисьор е Тоби Хайнс. Сценарият е на Брукър и Уилям Бриджес.

Metalhead“ с участието на Максин Пийк, Джейк Дейвис и Клинт Дайър. Режисьор е Дейвид Слейд.

Black Museum“ с участието на Дъглас Ходж, Летисия Райт и Бабс Олусанмокун. Режисьор е Колм Макарти.

black-mirror-season-4-black-museum-poster

DP42IjUWkAAEe5f

Премиерната дата, когато Netflix ще пуснати всички шест епизода от четвърти сезон на „Black Mirror“, все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *