Untitled-1a

След като представиха официален постер и един кратък трейлър тийзър (на който съвсем умишлено не обърнахме внимание), вчера Warner Bros. представиха и първия пълен трейлър на „Бандитките на Оушън“ („Ocean’s 8”) – режисираният от Гари Рос изцяло женски спиноф за сестрата на Дани Оушън (Джордж Клуни) от трилогията „Бандата на Оушън“ на Стивън Содърбърг.

В центъра на историята на „Бандитките на Оушън“ е Деби Оушън (Сандра Бълок) – сестрата на Дани, която излиза от затвора и започва да планира обира на безценна огърлица, по време на известната Мет Гала в Ню Йорк. За целта ѝ трябва екип, който включва още седем колоритни жени, в изпълнение на Кейт Бланшет, Сара Полсън, Риана, Ан Хатауей, Хелена Бонъм Картър, Минди Калинг и Нора Лъм (известна като Окуафина).

Вижте трейлъра.

Очевидно Гари Рос се е постарал да следва стилистиката на трилогията на Содърбърг и буквално е пресъздал „премиса“ на филма, който е „Бандата на Оушън“, но с жени. Въпреки че има някаква логика „Бандитките на Оушън“ да изглежда така, защото все пак става дума за една и съща вселена, нямаше да е лошо филмът (като и, сигурни сме,  готвещите се продължения) да имат свой собствен, уникален облик. Да има малко творческа идентичност, дето се вика.

Засега сме умерено скептични, но част от главните действащи лица са супер и заради тях се надяваме крайният резултат да е успешен, а не да получим нещо от рода на женския „Ловци на духове“. Не че двата проекта имат много общо, но все пак.

Режисьор на „Бандитките на Оушън“ („Ocean’s 8”) е Гари Рос, който е и сценарист наравно с Оливия Милч, а продуценти са Стивън Содърбърг, Джордж Клуни и Сюзън Екинс. В ролите са Сандра Бълок, Кейт Бланшет, Сара Полсън, Риана, Ан Хатауей, Хелена Бонъм Картър, Минди Калинг, Окуафина, Мат Деймън, Ричард Армитидж. Оливия Мън, Дакота Фанинг, Кейти Холмс, Джеймс Кордън, Карл Райнър и др.

Премиерата е 8 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Грам не ми харесва, да не кажа, че направо ме дразни всичко свързано с тоя проект :/

  2. Щом трейлъра спрях по средата, значи на филма сигурно ще пометна.

  3. This is DOA, i.e. dead on arrival….

    И това е така поради същата причина поради която Molly’s Game ще е як – важен е образа, а не неговия пол.

    Моли е интересна, истинска, увличаща – каките тук, не-интересни и измислени до степен that we don’t give a flying f…k какво (уж) се случва с тях, камо ли да бъдем entertained ….

    1. Не забравяй, че зад творческата потентност на Molly’s Game стои гения на Арън Соркин, а не режисьор на „Игрите на глада“ – примерно…