killing-sacred-deer-compressor

По това време на годината вече трябваше да сме гледали болезнено очаквания от нас „Убийството на свещения елен” на Йоргос Лантимос, но уви, родната му премиера се измести за края на януари. Това доста ни напряга, защото след броени дни филмът ще има премиера на Digital HD, което ще рече, че скоро ще се появи в нета и ще плъзнат разни тупани, които да ни дразнят, питайки дали сме го гледали и обяснявайки ни неща, свързани с него. А ние ще се затрудняваме да им набием в главите, че за нас е престъпление да гледаш в нета филм, който ще дойде на кино.

Но както и да е, да преминем към причината за тази новина, която е появата на нов трейлър на „Убийството на свещения елен”, разпространен от A24 във връзка с премиерата на филма на 19 декември. Можете да го гледате спокойно, без да се притеснявате от спойлъри – рекламата е специално създадена с идеята за предстоящите празниците и представлява хорово изпълнение на една от любимите ни коледни песни „Carol of the Bells“.

Припомняме официалния синопсис на филма, а предишните реклами и коментарите ни за тях, може да откриете в новините ни по темата.

Д-р Стивън Мърфи (Колин Фарел) е талантлив и успешен кардиохирург, който води щастлив и безоблачен живот заедно със своята съпруга офтамолог Анна (Никол Кидман) и двете си прекрасни деца – 12-годишния Боб (Съни Сулджич) и 14-годишната Ким (Рафи Касиди). Отвъд тази семейна идилия наднича Мартин (Бари Коган), останал без баща тийнейджър, когото Стивън тайно взима под крилото си. След като опитите на Мартин да бъде част от всекидневния живот на семейството придобиват все по-неудобен характер, истинските му намерения стават ужасяващо ясни. Той се конфронтира със Стивън, вадейки наяве отдавна забравена тайна от миналото, която ще разбие блаженото съществуване на семейството.

Режисьор на „Убийството на свещения елен” („The Killing of a Sacred Deer”) е Йоргос Лантимос („Dogtooth”, „Омарът”), който е и сценарист наравно с честия си партньор Ефтимис Филипоу. В ролите са Колин Фарел, Никол Кидман, Бари Коган, Рафи Касиди, Алисия Силвърстоун, Бил Камп, Съни Сулджич и други.

Българската премиера на филма е предвидена за 23 февруари 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Гледах го току що и вече мога да кажа,че ще го гледам и като излезе по кината. Отвратителен е. За първи път получавам сърцебиене и гадене заради филм. Интересно ми е как невежите дето отидат с цел да гледат обикновен Хорор ще реагират.