Мишел Уилямс

Докато сме под влиянието на страхотния „Призови ме с твоето име“ на Лука Гуаданино и си тананикаме основния музикален мотив на „The Greatest Showman” с Мишел Уилямс, се появи новина, която обединява имената на режисьора и актрисата. Според The Tracking Board Уилямс преговаря за роля в новия филм на Гуаданино „Let It Fall Back” (познат също и като „Rio”), в който ще участват и Бенедикт Къмбърбач и Джейк Джиленхол.

Историята в „Let It Fall Back” проследява репортер (Джиленхол), специализирал се в областта на финансите, който заминава за Рио де Жанейро на гости при свой приятел – богаташ (Къмбърбач), но се оказва въвлечен в съмнителна схема, която включва инсценировка на смъртта на въпросния приятел. Част от схемата ще бъде и героинята на Мишел Уилямс, но все още няма допълнителни подробности кака точно ще е нейната роля.

Продуценти на бъсещия филм са StudioCanal, а сценарист е Стивън Найт. Бенедикт Къмбърбач и Джейк Джиленхол ще се включат и с продуцентски отговорности – Джейк чрез Nine Stories Productions, а Бенедикт – със Sunny March.

Мишел Уилямс в момента снима „Venom” с Том Харди, а скоро ще я видим в „All the Money in the World” на Ридли Скот и споменатия по-горе „The Greatest Showman”. В момента, в който научим още подробности за „Let It Fall Back”, ще споделим! Харесваме режисьорския почерк на Лука Гуаданино и още повече след като е успял да ангажира всеобщи любимци за ролите, ще трябва да сме наясно с развитието на проекта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *