Bright” на Дейвид Ейър е сред най-амбициозните проекти на Netflix, носещ белезите на класически блокбастър, и от маркетинг отдела на стрийминг гиганта се постараха и рекламната му кампания да отговаря на този профил. По-малко от десет дни преди премиерата на филма, Netflix пускат пореден (обявен като последен) трейлър, с който финално да опитат да си спечелят зрителски интерес, като този път във фокуса на рекламата е един от женските персонажи – тъмният елф, изигран от Нуми Рапас.

Припомняме, че „Bright” е с участието на Уил Смит и Джоел Еджъртън и разказва за алтернативен свят, в който хората живеят наравно с феи, елфи и орки. Двамата са в ролите на полицаи – единият човек, другият орк (първият допуснат в полицейските сили, като част от програма за по-голямо разнообразие в силите за сигурност), които поемат на рутинен патрул, който ще промени света им из основи. Борейки се с множеството си различия и купища злодеи, те трябва да работят заедно, за да защитят млад женски елф и да открият забравена реликва, която в грешните ръце може да унищожи всичко.

Този трейлър не предлага нищо, което да промени усещанията и очакванията, които имаме спрямо „Bright” и сме споделяли многократно в предишните ни новини по темата, затова няма да се повтаряме повече. Само след няколко дни ще имаме отговор на въпроса дали филмът ще е тотален „mess“, с болезнено елементарни метафори и коментари на тема расизъм или ще предложи качествено забавление, обединяващо драма, фентъзи и екшън.

За финал вижте и един постер.

plakat

Режисьор на „Bright” е Дейвид Ейър („End of Watch”, „Ярост”, „Саботаж”, „Отряд самоубийци”), по сценарий на Макс Ландис („Хроники”, „Виктор Франкенщайн”). В ролите са Уил Смит, Джоел Еджъртън, Нуми Рапас, Едгар Рамирес, Айк Баринхолц, Джей Ернандес, Брад Уилям Хенке, Кенет Чой и други.

Премиерата е на 22 декември по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Никой ли няма да коментира на Нуми снимката? UZI към теб гледам. 🙂

    Искрено се надявам, заради Еджъртън, филмът да не е тотална брадва, ама на Ейър му имам точно нулево доверие.
    Яд ме е, че болшинстово филми, в които участва Едгар Рамирез са средняшки, а пичагата има страхотна харизма и е доста добър актьор.
    При Уил Смит също е плачевно положението, разчитайки единствено на харизмата си, която работеше добре, ама преди десет години.

    п.п. Най-вече се надявам този пореден филм на Рапас с Нетфликс, да не е като качество както последния им, защото вече ще се стига до самоубесване. 🙂

    1. Sexy beast е, бе. Ще я порнем като малка сладка рибка :).