Финален трейлър и премиерна дата за четвърти сезон на „Black Mirror“

от на 2017-12-07
 

BlackMirrorPoster

Докато се накумим да отразим рекламата и на „USS Callister“ – последният епизод от четвърти сезон на антологичния сериал „Black Mirror“ на Чарли Брукър, Netflix представиха и един финален трейлър, обединяващ всички шест епизода и анонсиращ така очакваната премиерна дата. Тя е 29 декември – идеален момент, покрай почивните дни да изгледаме всичко накуп и да започнем новата година подобаващо депресирани (тези, които са гледали сериала знаят какво имаме предвид).

Първо ви предлагаме рекламата на „USS Callister“ за който не знаем никакви подробности, извън очевидното вдъхновение от „Стар Трек“, а веднаг след това е и общия трейлър. Вижте.

Black Mirror – „USS Callister“

Black Mirror – Season 4

How long can happiness realistically last, anyhow? Не се сещаме за по-добра реплика, която да илюстрира естеството на „Black Mirror“. Нямаме търпение да се гмурнем в тази, станала ни доста уютна, депресийка.

Припомняме заглавията и творческите екипи на всички епизоди от четвърти сезон, а веднага след това може да видите и плакатите на „USS Callister“.

Crocodile“ с участието на Андреа Райсбъроу, Андрю Гауър и Киран Соня Савар. Режисьор е Джон Хилкоут.

Arkangel“ с участието на Роузмари Деуит, Брена Хардинг и Оуен Тийг. Режисьор е Джоди Фостър.

Hang the DJ“ с участието на Джорджина Кембъл, Джо Коул и Джордж Благдън. Режисьор е Тим Ван Патън.

USS Callister“ с участието на Джеси Племънс, Кристин Милиоти, Джими Симпсън и Микаела Коел. Режисьор е Тоби Хайнс. Сценарият е на Брукър и Уилям Бриджес.

Metalhead“ с участието на Максин Пийк, Джейк Дейвис и Клинт Дайър. Режисьор е Дейвид Слейд.

Black Museum“ с участието на Дъглас Ходж, Летисия Райт и Бабс Олусанмокун. Режисьор е Колм Макарти.

bm_usscallister_vertical-main_pre_us

Всички епизоди от четвърти сезон на „Black Mirror“ ще бъдат достъпни на 29 декември по Netflix.

коментари
 
Отговорете »

 
 • TTT
  2017-12-07 at 16:07

  Нейде из нета (защото се появиха ревюта вече) четох, че както и в предния сезон, ще има и поне един малко по-ведър епизод. Но да, като цяло ще пада празнично потъване на гемиите :)

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-12-07 at 16:47

  Още не съм довършил третия сезон, но ще гледам до премиерата на четвъртия да съм ready. В момента успоредно зяпам „Mindhunter“ и „Dark“, които са феноменални… и също ужасно не-весели. :)

  Отговор

  • TTT
   2017-12-08 at 21:22

   На Dark съм още на първи-втори епизод и също ми харесва засега. Доколкото разбрах, сериалът се отлепя от първоначалния Stranger-Things-vibe , което още повече ме надъхва – някак по-мрачно е по-добре :) Mindhunter го изгледах вече – наистина жесток.

   Пък догодина живот и здраве – The Terror сякаш ще мачка :)


  • UZUMAKI
   2017-12-09 at 04:15

   Силно се надявам „The Terror“ да мачка, макар че първият трейлър ми се стори ужасен, поне като монтаж. На „Mindhunter“ и нa „Dark“ съм до седмите им епизоди и са тотален чук.


 • TTT
  2017-12-30 at 11:48

  Гледате ли? При мен е four down, two to go – след като USS Callister ме отвя, скри шапката и май се превърна в любимия ми епизод засега, следващите два епизода умерено ме израдваха, преди Hang the DJ също да ме изкефи на макс. Чарли Брукър е егати царят, божествен сценарист просто

  Отговор

  • TTT
   2018-01-01 at 16:40

   ЧНГ :) Междувременно, и Black Museum също ми влезе в топ-а. Референциите към други епизоди са много приятни. Дано Брукър има сили и идеи за още, макар че ако има, според мен ще си даде по-дълга пауза до следващ сезон. При всички положения, страшна антология.


Коментирайте