Трейлър на „Gringo“ с Дейвид Ойелоуо, Чарлийз Терън и Джоел Еджъртън

от на 2017-12-21
 

чарлийз терън в гринго

Когато чуем имената на сериозни актьори като Дейвид Ойелоуо, Чарлийз Терън, Джоел Еджъртън, Шарлто Копли, Аманда Сейфрид и Танди Нютън в комбинация със сюжет, свързан с наркотици, наемници, мексикански наркобосове и Агенцията за борба с наркотиците (DEA), веднага в главите ни изниква някой сериозен филм ала „Съветникът“ или „Сикарио“. „Gringo“ обаче е доста далеч от тях, защото в случая става дума за комедия.

Филмът е дело на режисьора Наш Еджъртън („The Square“) и е по сценарий на Антъни Тамбакис и Матю Стоун. В центъра на историята е Харолд Сойнка (Ойелоуо) – възпитан американски бизнесмен, който е изправен пред фалит и принуден от шефовете си да отиде в Мексико и лично да предаде нова формула за революционно хапче на основата на марихуана. Заради сенчестите дейности на своите работодатели обаче, той е отвлечен от мексикански наркокартел и се оказва въвлечен в опасна конспиративна схема, в която се включва и Агенцията за борба с наркотиците (DEA).

Вижте как всичко това придобива вид в първия трейлър на „Gringo“ (в два варианта – нецензуриран и цензуриран), разпространен от Amazon Studios и STX Films.

Не сме съвсем сигурни какво да мислим за „Gringo“. Принципно харесваме черни комедии, но част от сцените в трейлъра бият на пародия в стила на Сет Роугън и компания и това ни кара да си мислим, че и целият филм тонално ще е „all over the place“. В крайна сметка обаче може да му хвърлим едно око заради актьорския състав – да ги видим малко как се забавляват извън традиционното им амплоа (тук не включваме Шарлто Копли, който честичко го раздава кретен).

плакат

Режисьор на „Gringo“ е Наш Еджъртън („The Square“), по сценарий на Антъни Тамбакис и Матю Стоун. В ролите са Дейвид Ойелоуо, Чарлийз Терън, Джоел Еджъртън, Шарлто Копли, Аманда Сейфрид, Танди Нютън и др.

Премиерата е 9 март.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте