Екшън трейлър тийзър на „Джурасик свят: Рухналото кралство“ с Крис Прат

от на 2017-12-04
 

Untitled-1а

Бягайте! Започва поредицата кратки тийзъри, която ще доведе до дебюта на първия пълен трейлър на „Джурасик свят: Рухналото кралство“ този четвъртък. Всъщност не знаем дали наистина тийзърите ще са повече от един – възможно е от Universal да заложат на снимки и плакат, но при подобни високопрофилни блокбастъри обикновено досадните трейлър реклами са няколко.

Преди да видите видеото, трябва да отбележим, че този път не става дума само за няколко фрейма и за сладки рапторчета, както при първия тийзър, а за 15 секунди апокалиптичен екшън с изригващ вулкан и стада бягащи в ужас динозаври…

Не изглежда никак лошо, но сме си обещали да запазим коментара си за пълния трейлър – не искаме да си създаваме мнение само по някакви си произволни 15 секунди. Ще споменем само, че кадрите извикват спомен за няколко сцени от първите два „Джурасик парк“-а на Стивън Спилбърг и най-вече за тази с бягащите галимимуси (they’re flocking this way!). Разбира се, тук мащабите и контекстът са съвсем различни.

Режисьор на „Джурасик свят: Рухналото кралство“ („Jurassic World: Fallen Kingdom”) е Хуан Антонио Байона по сценарий на Колин Тревъроу и Дерек Конъли. В ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Тоби Джоунс, Рейф Спол, Джъстис Смит, Даниел Пинеда, Джеймс Кромуел, Б. Д. Уонг, Джералдин Чаплин, Тед Ливайн и Джеф Голдблум.

Премиерата е 22 юни 2018.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте