Първи поглед към Софи Търнър и Джесика Частейн в „X-Men: Dark Phoenix”

от на 2017-12-08
 

X-Men: Dark Phoenix

Включването на любимата ни Джесика Частейн в редиците на „X-Men: Dark Phoenix” като основния злодей ни зарадва, но по никакъв начин не успя да провокира любопитството ни към предстоящия филм на Саймън Кимбърг. Виновен за това е „Х-Мен: Апокалипсис”, който ни обиди толкова сериозно, че уби и последните частички от и без това малкото ни останал интерес, който изпитвахме по отношение на серията основни филми от вселената на Х-мен.

Но както казахме в предишната ни (и засега единствена) новина, посветена на „X-Men: Dark Phoenix”, запазваме правото да ревизираме отношението си към филма, ако рекламната кампания ни предложи нещо интересно. А тя вече започна (благодарение на Entertainment Weekly) с представянето на първите официални кадри и подробности за сюжета.

На снимките и корицата на списанието виждаме Софи Търнър като Джийн Грей и  Тъмния Феникс, която, както подсказва заглавието, е в центъра на историята; Джесика Частейн като променящия формата си злодей (първоначалната информация е, че тя е Лиандра Нерамани – императрицата на Ши’ар, която предвожда мисия за ликвидирането на Тъмния Феникс); Дженифър Лорънс като Мистик, както и Джеймс Макавой като Професор Х, в компанията на още няколко мутанти.

X-Men: Dark Phoenix  Sophie Turner

X-Men: Dark Phoenix  Jennifer Lawrence

X-Men: Dark Phoenix  Jessica Chastain

X-Men: Dark Phoenix  Charles Xavier (James McAvoy), Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee), Cyclops (Tye Sheridan, back to camera), and Storm (Alexandra Shipp)

X-Men: Dark Phoenix  Director Simon Kinberg and Michael Fassbender on set

dph_211_teenspirit_ewcover_v3-0
ewxdp1

Ето и подробностите, които знаме за сюжета:

Действието на „X-Men: Dark Phoenix” се развива през 1992 г., приблизително десет години след „Х-Мен: Апокалипсис”. Х-мен, в това число Мистик, Звяра, Буря, Найткроулър и Куиксилвър имат нова и неочаквана роля: на герои. Чарлс Екзейвиър дори попада на корицата на Time. Но растящото му его поставя на риск целия екип – гордостта му взима предел и той изпращя Х-мен на все по-опасни мисии. Докато извършват спасителна операция в космоса, слънчево изригване достига до самолета на Х-мен и енергията възпламенява зла и гладна за власт нова сила в Джийн Грей – Тъмния феникс.

Режисьор и сценарист на „X-Men: Dark Phoenix” е Саймън Кинбърг („Марсианецът“), а в ролите са Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендър, Дженифър Лорънс, Софи Търнър,  Никълъс Холт, Джесика Частейн, Тай Шеридан, Александра Шип, Eвън Питърс, Коди Смит-МакФий и др.

Премиерата е 2 ноември 2018.

X-Men: Dark Phoenix  Concept Art

коментари
 
Отговорете »

 
 • ralica
  2018-02-22 at 03:52

  Отново разтягане на лукуми ,Софи и Джесика приличат на искрящти феи, но вероятно ще го гледам.Фенка съм на поредицата,и Майкъл Фасбендер го харесвам,жалко че вече не е ерген

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-02-22 at 03:55

  Xaxa, ‘щото ако беше още ерген, баш теб щеше да вземе, нали :)

  Отговор

 • ralica
  2018-02-22 at 03:59

  Е много ясно ,че не .Да става майтап …

  Отговор

Коментирайте