Пълен трейлър на „Thoroughbreds” с Оливия Кук, Аня Тейлър Джой и Антон Йелчин

от на 2017-12-01
 

THOROUGHBREDS

Преди близо два месеца попаднахме на грабващия тийзър трейлър на обещаващия фестивален хит „Thoroughbreds” с участието на прекрасните Оливия Кук и Аня Тейлър Джой, както и на покойния Антон Йелчин, и оттогава дебнем за всякакви новости и реклами. Е, вчера Focus Features най-накрая разпространиха пълен трейлър, който ни дава доста по-добър поглед към историята и тона на филма и определено затвърждава положителните ни впечатления и желанието ни да го гледаме.

Thoroughbreds” е дело на дебютанта Кори Финли и разказва за две приятелки от детството Лили и Аманда, които се събират отново като тийнейджърки и въпреки че са пълни противоположности почти във всяко едно отношение, се обединяват с една обща цел – да се отърват от потискащия доведен баща на Лили. За целта те се обръщат за помощ към местен дребен мошеник…

Определено Оливия Кук и Аня Тейлър Джой са най-големият плюс за нас – и двете са страхотни млади актриси, а тези роли им пасват като кондом. Разбира се, и Антон Йелчин радва както Тим и няма как за пореден път да не се натъжим от нелепата му и ненавременна смърт. Самата история не е нещо кой знае колко оригинално, но пък винаги е актуална, а и е представена по атрактивен за нас начин – и визуално, и като цялостен тон и стил.

Ето и един малко по-подробен синопсис:

Лили и Аманда са приятелки от деца и се срещат отново в Кънектикът след години. Лили се е превърнала в изискана тийнейджърка от висшата класа, учила в пансион и изкарала престижен стаж; Аманда притежава удивителен ум, хитрост и способност да се справя във всякакви ситуации, но за сметка на това няма никакви приятели. Макар на пръв поглед да са пълни противоположности, двете момичета се обединяват около презрението на Лили към нейния доведен баща Марк. Приятелството на Лили и Аманда укрепва, появяват се разрушителни мисли и двете наемат местния мошеник Тим, за да вземат нещата в собствените си ръце и да сложат живота си в ред…

Режисьор и сценарист на „Thoroughbreads” е Кори Финли, а в ролите са Оливия Кук, Аня Тейлър Джой, Антон Йелчин, Пол Спаркс, Кали Верноф, Франси Суифт и др.

Премиерата е 9 март 2018.

Creators+League+Studio+2017+Sundance+Film+MhfHGv00DR2x

Аня Тейлър Джой и Оливия Кук в компанията на Кори Финли

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте