Джурасик свят: Рухналото кралство

Точно както и предполагахме, Universal не изневериха на традицията и ни засипаха с един куп (а очакваме и още) секундни трейлър тийзъри на „Джурасик свят: Рухналото кралство“, чиято цел е да ни подгреят за предстоящия пълен трейлър, който се очаква утре късно вечерта наше време.

Слава богу, в маркетинг отдела на студиото явно има хора, които са наясно колко досадни могат да са тези тийзъри, независимо дали показват атрактивни кадри или не, и наравно с тях получаваме и допълнителни материали, като забавното видео с Крис Прат и Брайс Далас Хауърд, разпространено от Зак Кинг. Вижте първо него, а след това и насъбралите се трейлър тийзъри.

Trailer Thursday (Zach King Trailer Tease)

Трейлър тийзъри

В допълнение към всички видеа, вчера EW пуснаха материал, посветен на филма, покрай който получихме атрактивна нова снимка от филма (виждате я по-горе) и научихме (или по-скоро получихме потвърждение за) дребни подробности около  сюжета:

Действието на „Джурасик свят: Рухналото кралство“ се развива няколко години след събитията в „Джурасик свят“, отново на Исла Нублар, където изригва вулкан (виждаме го в тийзърите), който заплашва да унищожи динозаврите, които живеят свободно в бившия парк. Оуен Грейди (Прат) и Клеър Дийъринг (Хауърд), която е създала организация за защита на динозаврите („Dinosaur Protection Group“), обединяват сили, за да спасят динозаврите от „второ измиране“.

MV5BMjQyMzk0Njc3N15BMl5BanBnXkFtZTgwMDU3NjMzNDM@._V1_SX1777_CR0,0,1777,999_AL_

Режисьор на „Джурасик свят: Рухналото кралство“ („Jurassic World: Fallen Kingdom”) е Хуан Антонио Байона по сценарий на Колин Тревъроу и Дерек Конъли. В ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Тоби Джоунс, Рейф Спол, Джъстис Смит, Даниел Пинеда, Джеймс Кромуел, Б. Д. Уонг, Джералдин Чаплин, Тед Ливайн и Джеф Голдблум.

Премиерата е 22 юни 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *