Много обичаме приятни изненади, поднесени от независими автори, които правят всичко възможно да реализират проектите си, а на всичкото отгоре те се оказват забавни и интригуващи. Почитатели сме на фамилията Фанинг и макар по-младата сестра да очарова с (понякога перверзна) невинност, Дакота безспорно притежава повече опит и талант за шантави, нестандартни персонажи. Младата актриса се е ангажирала с подобна роля във филма „Please Stand By” на режисьора Бен Левин, познат с дългогодишната си работа като документалист и телевизионер, както и с трогателния „The Sessions”, за ролята си в който Хелън Хънт получи Оскарова номинация през 2013 година. Междувременно след малко повече от месец ще се чуе и за още един нов филм на Левин – „The Catcher Was a Spy”, който ще бъде показан в програмата на предстоящия фестивал Сънданс. Спецове определят „Please Stand By” като драмедия, но всъщност изглежда като чаровно обяснение в любов към „Star Trek” – вижте!

„Капитане, има само една посока, в която е логично да се продължи – напред”. В историята, написана от Майкъл Голамко и режисирана от Бен Левин, една млада жена, която страда от аутизъм, решава да избяга от жената, която се грижи за нея, за да предаде лично своя Star Trek-сценарий от 500 страници на когото трябва в Холивуд, с мечтата да спечели обявения писателски конкурс. Уенди, в чиито образ се превъплъщава талантливата Дакота Фанинг, се отправя към приключение, изпълнено със смях и сълзи. Подобно на героите от любимия й филм, тя знае, че трябва да покорява непознати територии, не да се страхува от неизвестното…

Pleasestandbybigcolorpostermain5991

Освен Дакота Фанинг, в актьорския екип са още Алис Ив (в ролята на сестрата на Уенди), винаги уникалната Тони Колет, Ривър Александър, Марла Гибс, Джесика Рот, Майкъл Стал-Дейвид, Тони Ревълори, Патън Осуалд и др. „Please Stand By” се разпространява от Magnolia Pictures, след като имаше премиерни прожекции на фестивалите в Остин, Рим и Вирджиния. Очаква се чаровната история да се завърти на голям екран в определени киносалони и да се появи на VOD от 26 януари 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *