MV5BZjQ3OTg2MmQtNWRhYy00NDNiLTk2ZDUtMDAzOGY2MWVhYjQyXkEyXkFqcGdeQXVyNDg2MjUxNjM@._V1_SY1000_CR0,0,1381,1000_AL_

Всеки нов трейлър на Aardman Animations ни забавлява искрено и ни връща във времето, когато с настървение търсехме възможност да видим шантавите стоп-моушън приключения, на които са способни тези майстори. В 2017-та те вече могат да си позволят ангажирането на носител на „Оскар“ и едни от най-търсените актьори в целия свят да им отделят част от времето си, за да изиграят с гласовете си откачените приключения на… пещерни хора от зората на историята в „Early Man”.

И както вече сме запознати с голяма част от детайлите по филма, като плюс това единият от британските трейлъри ни „спойлна” завръзката с футболната тема, сега се появява пред очите ни една по-простичка, екшън-монтирана рекламка, съвсем подходяща за Щатска употреба – вижте.

Пределно е ясно, че Каменната ера трябва да остане в миналото! Но това не означава, че нейните хора не могат да играят герои в анимационен приключенски филм. Очаква ни увлекателен и (сигурни сме) супер-забавен разказ за зората на времето, когато светът е във владение на страховити праисторически същества. За да спасят своя дом, храбрият пещерен човек Дъг (Еди Редмейн) и неговият верен другар, глигана Хогноб, трябва да обединят племето си срещу могъщия лорд Нуут (Том Хидълстън) и неговия модерен град. Потриваме доволно ръце в очакване на битката… пардон, мача!

earlymanposter_0

Early Man” е дело на ветерана Ник Парк (поредицата „Wallace & Gromit”, „Бягството на пилето”, „Овцата Шон”, „The Curse of the Were-Rabbit”, „A Matter of Loaf and Death”), а ролите са разпределени между гласовете на Еди Редмейн, Мейси Уилямс („Игра на тронове”), Том Хидълстън, Тимъти Спол, Ричард Айоади, Джони Вегас, Селина Грифитс, Марк Уилямс, Джина Яшере, Саймън Грийнал, Ричард Уебър. По сценария са работили сериозно Марк Бъртън, Джеймс Хигинсън и Джон О’Фарел.

Разпространението на „Early Man” ще бъде реализирано от StudioCanal за Европа и САЩ – премиерата отвъд Океана е обявена на 16 февруари 2018, а феновете в родната на Великобритания ще се срещнат с Дъг и неговото вярно прасе още на 26 януари 2018.

early_man_ver2_xlg

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *