Pottersville
Майкъл Шанън

Обожаваме Майкъл Шанън и бихме го гледали в абсолютно всичко, включително и малоумна коледна комедия. Всъщност, като се замислим, с това лице и излъчване на пълен психопат (казваме го в най-добрия възможен смисъл), комедиите са нещо, в което Шанън може да се впише по чудесен начин, стига подходът да е правилен, а в случая с обекта на нашата новина – „Pottersville“, ни се струва, че е така, въпреки че филмът изглежда като абсолютен WTF.

Pottersville“ е дело на режисьора Сет Хенриксън и разказва за Мейнард (Шанън) – собственик на трудно оцеляващ магазин в малък град, който получава тежък удар от живота, след като е изоставен от приятелката си. Вследствие на пиянско скитосване из града в костюм на маймуна, Мейнард е сбъркан с легендарния криптид Саскуоч (известен още като Голямата стъпка или Бигфут), което отприщва истинска интернационална медийна буря, която привлича така необходимия за града поток от хора, които да харчат парите си там.

Освен Майкъл Шанън в тази кретенска комедия участват и още няколко известни имена, сред които Джуди Гриър, Рон Пърлман, Иън Макшейн, Кристина Хендрикс и Томас Ленън. Вижте трейлъра.

Каква точно е тази кретения не ни е ясно, но ни радва – с удоволствие бихме си я причинили. После вероятно ще съжаляваме, както съжаляваме след тежко пиянство, но в момента, ако ни позволите да продължим с метафорите, си мислим, че отново сме на 18 и безсмъртни. Знаем, че „за пари и жаба играя“ (ако някой ни каже какъв е произходът на този израз, ще го черпим), но все пак трябва да има някаква причина всичките тези актьори да са се съгласили на участие. Не че не сме гледали болезнено тъпи филми с много известни актьори, но все пак…

Вижте и един постер, който все едно баба ни го е правила. Ние бихме се справили по-добре с Photoshop-а.

Pottersville

Режисьор на „Pottersville“ е Сет Хенриксън („Goreville, U.S.A.“), по сценарий на Даниел Мейър. В ролите са Майкъл Шанън, Джуди Гриър, Рон Пърлман, Иън Макшейн, Кристина Хендрикс, Томас Ленън и др.

Премиерата на филма е 10 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *