Джеси Племънс и останалият екипаж на „USS Callister“.
Джеси Племънс и останалият екипаж на „USS Callister“.

Не искаме да се повтаряме, като за пореден път възхваляваме любимия ни „Black Mirror“, затова просто ще приемем, че вече сте виждали някоя от предишните ни новини по темата или пък четете тази новина, защото и вие сте огромни фенове на антологията на Чарли Брукър. Последния път, когато имахме повод да пишем за предстоящия 4 сезон, беше покрай първия тийзър и трябва да признаем, че нямахме търпение да видим нещо повече като реклама на предстоящите епизоди, по възможност и с премиерна дата. Вместо това получаваме кратичък трейлър, изцяло посветен на епизода „Arkangel“, режисиран от Джоди Фостър и с участието на Роузмари Деуит. Вижте го.

The key to good parenting is control. Честно казано, не сме очаквали, че ще получим реклама на отделен епизод (дори и толкова кратичка), но това, което виждаме, определено ни харесва и нямаме нищо против да видим подобни трейлъри и за другите епизоди. Ако не на останалите пет, то поне на „Crocodile“ на Джон Холкоут и „Metalhead“ на Дейвид Слейд? Или още по-добре – направо да излиза този 4-ти сезон и да започваме да пишем новини за следващия. Тук ще използваме момента отново да изкажем благодарности на Netflix, които възродиха сериала, но без да го съсипват и очевидно без да се пречкат на Чарли Брукър (който отново е сценарист на всички епизоди).

И докато продължаваме да чакаме да обявят премиерната дата, ето краткото инфо за шестте епизода, което представихме лятото, но си заслужава да си припомним, а веднага след това вижте официалния плакат на „Arkangel“. За съжаление, засега нямаме по-подробна информация.

Crocodile“ с участието на Андреа Райсбъроу, Андрю Гауър и Киран Соня Савар. Режисьор е Джон Хилкоут.

Arkangel“ с участието на Роузмари Деуит, Брена Хардинг и Оуен Тийг. Режисьор е Джоди Фостър.

Hang the DJ“ с участието на Джорджина Кембъл, Джо Коул и Джордж Благдън. Режисьор е Тим Ван Патън.

USS Callister“ с участието на Джеси Племънс, Кристин Милиоти, Джими Симпсън и Микаела Коел. Режисьор е Тоби Хайнс. Сценарият е на Брукър и Уилям Бриджес.

Metalhead“ с участието на Максин Пийк, Джейк Дейвис и Клинт Дайър. Режисьор е Дейвид Слейд.

Black Museum“ с участието на Дъглас Ходж, Летисия Райт и Бабс Олусанмокун. Режисьор е Колм Макарти.

black-mirror-season-4-arkangel-poster

Както вече се оплакахме, премиерната дата на четвърти сезон на „Black Mirror“ още не е ясна, но се носят слухове за края на декември (крайно съмнително) или януари 2018 (а дано, ама надали). Ще ви държим в течение, когато се появи някаква по-сигурна информация.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *